Dom Johna Doe [LAS VEGAS, ZIEMIA]
-
-
-
-
Andrzej_Duda
"Tej godziny o godzinie 13:27 w Londynie z metra wybiegł bliżej niezidentyfikowany agresywny osobnik, którym okazał się chwilę później nie kto inny jak poszukiwany przestępca-mutant o pseudonimie Juggernaut. Zniszczenia jakich dokonał do tej pory ceni się na wiele tysięcy dolarów. 14 rannych, o ofiarach śmiertelnych nie wiadomo. X-Mani są już w drodze, aby powstrzymać szaleńca. Obadiah Stane żądza zwiększenia kontroli nad samozwańczymi “Homo superior”.
-
Brodacz
-Stein to jednak głupi jest, ich się nie kontroluje ich się powinno szpiegować ewentualnie oszukać o dobrych intencjach i zobaczyć jak naprawdę działają, jeśli chodzi o X-Menów oczywiście. Jednak to co słyszałem o tym Juggernaucie to mogę się spodziewać, że zabitych jest około 5-ciu razy więcej niż rannych.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
“Tego dnia, około 20 minut temu, rozpoczął się napad na nowojorski bank Świętego Gabriela. Napastnicy są zamaskowani oraz uzbrojeni w broń maszynową. Oddziały anty terrorystów już zmierzają… CO DO CHOLERY?!” - tuż po tych słowach jedyne co było widać na ekranie to robiące koziołkk samochody oraz przerażenie ludzi uciekających od banku. Potem nie było widać już nic, gdyż kamera uległa uszkodzeniu.
-
Brodacz
-Wygląda jak robota osoby, która posiada moc, wielką moc kontroli nad metalem i elektroniką, może jest ich tam takich dwóch. Z tego co wiem to Magneto siedzi w więzieniu, z którego się tak łatwo nie wydostanie, te auta to nie jego sprawka, a kamery? Albo ktoś zniszczył sprzęt rejestrujący za pomocą broni
-