Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Poza Polen widzenia Agatu rozbija się statek Forsteytu.
Perło, to na pewno jest opuszczona kolonia…? - Pokazała jej panel informujący o klejnotach - Są tutaj 3 klejnoty. -
Wyczołgał się ze statku. -Cholerna fala grawitacyjna Homeworld’u!
Perła jest przestraszona: -Ja, Mój Wspaniały Agat, Nefryt i… To jest 3… Te systemy działają i pokazują 10…
Pp Wyszła ledwo co stojąc. -Ała
Granat, Ametyst i Perła też się wygrzebują.
W jakiej odległości są te klejnoty? Musimy zrewidować, co jest powodem ich obecności tutaj. Potrafisz rozpoznać typ tych klejnotów? -
Wysłał drona skanującego Planetę za obecnością innych klejnotów niż oni. Sprawdził, czy da się naprawić statek.
Pp Stanęła bliżej Forstrytu. -G-gdzie my jesteśmy?
Brunatna Perła: -Szafir, Rubin, trzy Perły razem ze mną, Ametyst, Forstryt, Mój Agat i… Lapis Lazuli oraz Akwamaryn? Granat: -Dżungloksiężyc.
Pp -A gdzie to?
Nasza Perła pokazała na zniszczoną planetę po “udanej” kolonizacji.
Nie wiem, co to za grupa, ale wydaje mi się podejrzana. W jakiej są odległości? -
Sprawdził wyniki drona. -Są tu jeszcze inni…- przywołał tamte Kryształy i dzięki nim sfuzjował się ponownie w Niebieski Piaskowiec, po czym przykucnął i położył dłoń na ziemię, by Kryształowa Reszta “wsiadła”. -Tak będzie szybciej.
Brunatna Perła: -5 minut nieustannego biegu od nas… OSZ TY W GWIAZDY!- pokazała na widoczny stąd Niebieski Piaskowiec.
Co to za abominacja?! - Wykrzyknęła, patrząc w tamtą stronę.
Pp Weszła mu na ramię po ręce
Brunatna Perła skoczyła na Agat i się przytuliła ze strachu. -N-n-nie wiem!
Włączyła komunikator i przesłała koordynaty abominacji Nefrytowi: Zestrzel…to…to coś! -
Włączyła komunikator i przesłała koordynaty abominacji Nefrytowi:
Pp Stoi