Statek Niebieskiego Diamentu
-
Andrzej_Duda
Killer:
Komunikator pokazuje mrugające oczy Białej Diament.
-Co robisz na statku Niebieskiego Diamentu? - spytała się chłodnym tonem od którego zarówno Forsteryt, jak i Miętową Szmaragd przeszły dreszcze po plecach.
Woj:
Biały Diament. To zaszczyt widzieć jej same oczy… A Forsteryt to kłamca. -
-
-
Andrzej_Duda
Killer:
-Nigdy mi nie przyszło do głowy, że dokonasz swojej rzekomej “inspekcji” na statku Niebieskiego Diamentu, marnując czas stacjonującej na nim załogi. Nie wspominając o rozpraszaniu wysłanej na misję ratunkową Miętowej Szmaragd.
Woj:
Biała pani wspomniała o pani admirał… Co za zaszczyt! -
-
ThePolishKillerPL
To już go nieco wściekło.
-Ma Diament, przecież powiedziałem mej Diament, że inspekcja będzie na statku Niebieskiego Diamentu, a Mój Diament na to zezwolił. A to oznacza, że Ma Diament to usłyszała i <u>wiedziała</u> o inspekcji, więc z jakiej racji Ma Diament teraz ma pretensje o to, skoro Ma Diament wiedziała że dokonam inspekcji na Statku Niebieskiego Diamentu? -odparł Białemu Diamentowi, a w jego tonie można usłyszeć poddenerwowanie. -
Andrzej_Duda
Woj:
Tak… Można się pogubić w tym wszystkim.
No ale jakim prawem Forsteryt zwraca się takim tonem do Białego Diamentu?!
Killer:
-Non sens. Nic takie mi nie mówiłeś. A poza tym, zgodnie z procedurami powinieneś był zostawić pisemną notatkę z informacjami o twoich planach. A teraz masz wynagrodzić tej tutaj Miętowej Szmaragd stracony czas. To jak to zrobisz zależy tylko od właśnie pani admirał. Czy rozkazy są jasne? -
ThePolishKillerPL
W odpowiedzi puścił nagranie:
** Nagranie** pisze:Na ile to szczerze sam nie wiem, co z tego będzie miała Ma Diament to spokój ode mnie i gdzie będę? Albo na Ziemi albo…sam nie wiem. I przy okazji sprawdziłbym powód przybycia statku Niebieskiego Diamentu na Ziemię. To…?
I 2 razy puścił “sprawdziłbym powód przybycia statku Niebieskiego Diamentu na Ziemię”. Checkmate ateistko.
CHECK-MATE. -
-
Andrzej_Duda
Killer:
-Wciąż nie zostawiłeś pisemnej informacji o celu swojej podróży. Twoje słowa nic nie znaczą, Forsterycie. Masz w trybie natychmiastowym opuścić okręt Niebieskiego Diamentu.
Woj:
Aż panią admirał coś świerzbi, żeby z lewego sierpowego przywalić Forsterytowi za taką zniewagę… Gdyby nie okazał jej przed chwilą współczucia, to pewnie by go chciała roztrzaskać. -
-
-
-
Andrzej_Duda
Killer:
Losowa lokacja jest losowa.
grupy.jeja.pl/topic,64152,statek-zoltej-diament,0,29.html
Woj:
A razem z nim zniknął obraz oczu Białej Diament. A więc ten dzień może być jeszcze bardziej zwariowany… -
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
-Wi-wi-wi-widziałam jak le-le-lez-leżyszna po-podłodze Mo-mo-mo-mojajajaja Na-na-na-najwy-wy-wyższa-sza-sza nieska-ska-skazi-zi-zite-telno-no-nościo-cio… I widziałam… Na-na-naazą N-ana-najświętszą Bia-bi-białą Diament… Mo-mo-mo-mojajajaja Na-na-na-najwy-wy-wyższa-sza-sza nieska-ska-skazi-zi-zite-telno-no-nościo-cio…