Środek morza nad Beach City
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MrocznyK“No byłam sobie z Moim Diamentem w takiej ogroomneej świątyni Duszy. I tam było sobie Pomieszczenie Ekstrakcji i Moja Diament tam sobie poszła i dała mi czas wolny, żebym pozwiedzała. I tam było Mistycznych Topazów więcej, niż Kwarców zasadzonych na Ziemi. No i jeden mnie zagadał i sobie gadaliśmy i tak gadał i było całkiem miło i gadał i gadał i się “napalił”. I zaczął szybko nadawać o wierze, życiu po skruszeniu i Duszy i Umyśle i jakiś Kamieniach Nieskończoności. A potem zdjął opaskę z oczu i przeleciał mnie spojrzeniem, po czym położył mi dłoń na ramieniu i spoglądając mi w oczy, tak dogłębnie świdrował wzrokiem miejsce, gdzie powinny być moje oczy, że czułam jego spojrzenie. Odgarnął grzywkę z moich oczu i spojrzał mi głęboko w oczy swoimi źrenicami, okalanymi przez tęczówki, wyglądające jak płatki różanego złota. A następnie zapytał się mnie “a co by się stało z twoją duszą, gdyby Twój Diament skruszył Cie właśnie dziś”. I on to powiedział takim creepy głosem i tak emocjonalnie, że prawie się popłakałam.”
Łe
-
-
-
-
-
-
-
-
-