Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
-Brzmi…sensownie.
-Pod warunkiem, że kapsuła nie miaławłasnego napędu gwiezdnego, można ustalić, na jakiej planecie się rozbiła, jeśli była w omolicy.
-A mamy do tego narzędzia?
-Mamy Nidavelir.
Westchnął. -Jak uważasz…to co powinniśmy teraz zrobić?
-Eh… Ja jestem zak9chana w niej czy ty?
-Mi chodzi o to co powinniśmy teraz jako pierwsze zrobić, by móc zbadać kierunek lotu kapsuły.
-Przeprogram9wać rejostratory.
-Dobra. A…gdzie one…?
-Na mostku, a także w tajnych miejscach kontroli i na zewnętrznym pierścieniu stacji.
-Zrozumiałem. -rzekł i kiwnął głową, po czym udał się do mostku.
Killer: Tylko gdzie on może być?
No jak to gdzie, mostek to mostek! Przejrzał mapę Nidavelliru więc wie gdzie jest. No to idzie dalej, aż do niego dotrze.
Killer; A skąd on ma niby mapę Nidavelliru? Kor: Czarna ma złe przeczucia.
Obejrzała się wokoło. Co jest grsne. -Iron Manie…
Była zawieszona jako “Plan Nidavelliru” na jakiejś ścianie, stąd info. Ale, pytanie jest jedno… Czy te rejestratory są w języku tych run?
Kor: Stark podszedł do Czarnej, a raczej wylądował przed nią, bo badał sufit kuźni. -O co chodzi? Killer: Nigdzie takiego planu nie było.
-Mam jakieś dziwne przeczucia… Złe nawet.
oh. “Uh…Czarna, a gdzie u licha jest ten mostek? Planu Nidavelliru nie dostałem.”
“Na poerwszym pierścieniu alb9 gdzieś w podobie”