Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Klejnoty na twój widok prawie przylegają do elektrycznych barier. Mają pęknięte klejnoty. Długo nie pożyją… Widzisz też otyłą dziewczynę.
-Ćśśśś, nie wydawajcie odgłosów. Uwolnię was. -rzekł, po czym za pomocą panelu sprawdził, czy da się shakować bariery.
Nie da się w żaden sposób.
A da się je wyłączyć za pomocą technologii?
Również nie. Jest tylko jedna cela z Rubinem, którą można odblokować, bo ma mniej zabezpieczeń.
Spróbował aktywować pancerz anty-destabilizacyjny. Coś jak u Stevena, że może zrobić z siebie żywe przejście bez szwanku.
Zadziała tylko w dwie strony, potem się rozleci.
A da się wyłączyć te bariery w jakikolwiek sposób? Momento… Czy Niebieski Piaskowiec mógłby wyłączyć te bariery (oraz statek)?
Tak, ale przy okazji byś rozpiepszył statek i zabił wszystkich więźniów swoim rozmiarem.
Przecież może zachować swój rozmiar przed fuzją, kiedy dokona fuzji, także te info jest nieco inwalidą. W sensie - zachowuje rozmiar przed fuzją, ale dalej ma moce fuzji.
Aaaa, taki kij, fuzje nie mogą zmieniać swojego ciała, więc nie.
//That’s true
A da się w jakikolwiek sposób wyłączyć te bariery? Fuzja z odpowiednim klejnotem? Anything?
// Wyjątkiem jest Granat, ale to dlatego, że jest najstabilniejszą fuzją wszechczasów. //
Andrzej_Duda pisze:Również nie. Jest tylko jedna cela z Rubinem, którą można odblokować, bo ma mniej zabezpieczeń.
//Czyli w8, zrobię fuzję z Rubinem i cyk, mogę wyłączyć bariery?
// Co?
// To, że zrobisz fuzję nie oznacza, że od razu odzyskujesz wszystkie moce… //
//Mi chodzi o to, że z jakim klejnotem muszę zrobić fuzję by wyłączyć bariery. Wyłączył barierę Rubinu.
Rubin wstaje. Swój klejnot ma na oku. -NIE WEŹMIESZ MNIE ŻYWCEM!