Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
-…została użyta w wymuszonej fuzji. Razem z Niebieskim i Żółtym Diamentem i Perłą Żółtej.
-Aha, cokolwiek. Ale nie mówię o tej! Mówię o tej czarnej, z tymi fajnymi różami!
-Pufnęła się i leży sobie w Jaskinii.
-To powiedz jej, że podoba mi się jej fryzura.
-Później jej przekażę. A co do wyglądu…ciekawe czy można mi wytrzasnąć ciało zastępcze.
-Niby w jaki sposób to mogłoby się stać?
-Zbudować je. Jako swego rodzaju “android”, którym będę kierował w formie klejnotu.
-To w ogóle możliwe, że tak powiem?
-Potrzeba matką wynalazków. Się okaże.
-Z góry wątpię w możliwość czegoś takiego…
-Ewentualnie się go przeprogramuje i cyk, sługus do dyspozycji. Spróbował pomyśleć co by musiał ogarnąć do budowy “zastępczego ciała”.
Prawdopodobnie coś do wytworzenia świetlnej formy…
//Miałem dokładniej na myśli coś takiego jak u Mettatona z Undertale, tyle że wsadzasz klejnot w odpowiednie miejsce a “świadomość” klejnotu przejmuje kontrolę nad ciałem.
// Rozumię jusz.
Hm…ale coś “organicznego”. Metal itp. Ile będzie tego potrzebował?
Dużo. Bardzo dużo, żeby było wytrzymałe.
Teraz narzędzia do stworzenia tego. Halo, jest wprawionym inżynierem, roboty to dla niego pikuś do tworzenia.
No chwila, chwila. Nie za bardzo cokolwiek zrobi bez super wytrzymałości ani siły.
…faktycznie. Zastanawiał się, w jaki sposób mógłby odzyskać energię. I…jest on w stanie absorbować energię życiową roztrzaskanych Klejnotów?
Prawdopodobnie nie, niestety dla niego.