Statek Żółtej Diament
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
-I co z tego? Te Klejnoty potrzebują przywódcy. Żółty Diamencie, sama widziałaś jak oni mi wiwatowali! Oni widzą we mnie szansę na rozwinięcie Homeworld’u, co Biała Diament skutecznie udaremniała. Oni we mnie widzą następcę godnego zamiany Białego Diamentu! Poza tym, Żółty Diamencie, sama chciałaś się pozbyć tej Białej Grudy! A ja to zrobiłem! Biały Diament zostawiła Homeworld na pastwę kosmosu a ja to udaremniłem! Błagam, oni mnie potrzebują. Oni we mnie widzą szansę na odrodzenie podupadłego Homeworld na taki, jaki był kiedyś - wspaniały.
-
-
ThePolishKillerPL
-Przepraszam Żółty Diamencie, ale Forstryty to prawdopodobnie najrzadsze klejnoty zaraz po Diamentach i to my pilnujemy za stabilność Homeworld, także posiadamy władzę o WIELE wyższą od byle Perydotu czy nawet Emeraldu - jesteśmy prawie na górze zaraz po Diamentach! Oni we mnie widzą swoje marzenia i przyszłość! NIE MOGĘ IM POZWOLIĆ NA TO, BY TO STRACILI! Błagam!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Andrzej_Duda
Żółta Diament:
-Jeśli to ma być wszystko, to możecie iść.
ND:
-Nie wszystko. Chciałam, żebyś poczuła się jak moja Perła.
Niebieska przytuliła Żółtą i ją pocałowała w czoło.
-Kocham Cię, siostro. Przepraszam za to, że skupiałam całe współczucie na sobie. Ty tęsknisz za Różową tak samo jak ja. Kocham Cię i nigdy nie przestanę.
Niebieska tuli Żółtą z całej siły. Żółta chyba po raz pierwszy od tysięcy lat uroniła strużkę łez.
-Ja też… -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-