Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Rzuciła dwiema zwykłymi włóczniami w ramiona przewróconego kologramu, starając się pozbawić go rąk lub uszkodzić mu barki/ramiona
Hologram robi pOOF. Fuzja zaczęła klaskać swojej Perle.
Znikła włócznie i się ukłoniła
-Czy chcesz jakąś… Nagrodę, Perełko?
dostanę pozwolenie na wyeliminowanie welonu ze stroju?.. nie jest zbyt praktyczny
-Ale zostawisz tą uroczą pelerynkę?
zostawię, jeśli Diament zechce… czej, czy ona właśnie zaczęła mówić o tej fuzji jako jednej osobie?
Tak, zrobiła to. -A więc zostaw pelerynkę.
Oh nie, czyżby pogodziła się z faktem służenia Wielkiej Pańci, zamiast Niebieskiej? Zdjęła welon, pozostawiając pelerynę
O NIE, TYLKO NIEEE TOOOO!!! Fuzja obserwuje Perłę.
O nieeee… CZY ONA ZACZĘŁA PORÓWNYWAĆ PERŁĘ ŻYRAFY ZE SWOJĄ DI?! Stoi i ładnie wygląda.
//Te, a to fuzja jakich diamentó? Niebieskiego i żółtego?
// Niebieskiego Diamentu, Żółtego Diamentu, Żółtej Perły, Perły Forsterytu (postaci Killera) i odłamek takie jednego Perydotu. Wymuszona fuzja. // O NIEEEE
// tak, + Perła Żyrafy, Perła Forstycosia i odłamek jakiegoś Dorito
// uhh, uprzedziłeś mnie NUUU
// uhh, uprzedziłeś mnie
NUUU
//Jakby to określiła Czarny przed amnezją “To nie zadziała nigdy, gdyż każdy klejnot będzie walczy o dominację. Taka fuzja jest chora i żaden klejnot nie powinien w niej być”.
// Zrobiła to pałająca zemstą postać Radiotelegrafisty. // NIENINEINEINEINENIENIE
Sprawdziła na panelu co z Żarówą
Nie wykryto jej nigdzie. Jej statek dryfuje tylko z jej zapasową Perłą. Ciekawe jak wyszła ze schowka?
//Jak ja się z nią warpnąłem…