Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
-U nas nie ma waluty A TERAZ WYNOCHA SPRAWDZAĆ BO CIĘ ZABIJĘ! -wysunął głośniki.
Recepcjonistka osunęła się na podłogę i zasnęła.
Wściekły, kopnął ją na pobudkę w brzuch.
Recepcjonistka się poturlała i zamrugała oczyma.
-Wstawaj do chu*a. -rzekł, wkurzony. Jakiej rasy jest recepcjonistka i jak wygląda?
Cienisty humanoid, tak jak większość osób z w miarę godnymi pracami na tej planecie.
Wziął ją za kark i zawlekł do recepcji, po czym ją puścił. -Do roboty.
Recepcjonistka oparła się o ladę. -Ale… Co ja mam robić?
-Masz wyszukać wolny pokój operacyjny i go zarezerwować dla Perły. Gdy to uczynisz to zawołaj jednostki medyczne, by się zajęły usunięciem defektu z Perły.
-Ale wszystkie jednostki medyczne mają dzisiaj szkolenia…
-A jest ktoś wolny i zdolny do dokonania tej operacji?
-No… A ty byś nie potrafił?
-Jesteś recepcjonistką, leniwa damo. Masz poszukać za wolnymi osobami zdolnymi do dokonania tej operacji.
-No ale ja nie mam szkolenia medycznego…
//Miałem na myśli, by ta poszukała za wolnymi osobami zdolnymi do dokonania tej operacji.
// Dla mnie pasuje, kontynuuj.
-Ah, z resztą…suń się. -odepchnął ją z bara od panelu databazy i poszukał za wolnymi osobami, które by mogły przeprowadzić operację.
Tu akurat ta recepcjonistka nie skłamała w ogóle - dosłownie każdy jest na dodatkowym szkoleniu.
-Ja pierdziele… -zaklął pod nosem. Sprawdził, czy jest wolna sala operacyjna nad Defektami.
Wszystkie sale są wolne, szkolenia się prowadzi poza placówką.