Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Pozostaje kazać systemowi naprawić ten bałagan.
Pp Stoi
Wprowadził odpowiednie procedury by usunąć kapsułę i przywrócić wygląd przed lądowaniem kapsuły. -I…już.
I cyk, wszystko naprawione. Pozostaje wejść do środka i dalej posługiwać się systemem.
Pp Czeka aż on skończy robotę.
Wszedł do środka. Sprawdził czy ma coś jeszcze do roboty.
Nic, poza oglądaniem filmów. Teraz są Diamenty patrzące na Różową Diament, która właśnie inkubuje się i wychodzi z dziury w przedszkolu.
Wyłączył filmy. -Proszę o poinformowanie mnie poprzez audio-rozmowę w razie gdyby coś zaszło godnego mej uwagi. Brak innych rozkazów. -wydał rozkaz do jego Perły. Stanął na warpa do Jaskini Forstrytu i spojrzał na Fioletową Perłę z miną “No choć”.
Pp Podeszła do niego.
Warp przeniósł do jego Jaskini na Ziemii.
“Prawdziwy” Forstryt zjawił się tu przez warpa. Podszedł do panelu i spróbował skontaktować się z Żółtą Diament.
Pp Pojawiła się za nim.
Wchodzi Ametyst warpem -AAAAAAAAAAAA MAM CIĘ
Pp -He?
//Purpurowa nie może o tym wiedzieć, jak ona jest w Beach City z “klonem” xD
//Utopię klona za purpurową. A ta to hologram. HP Robi za ozdobę
//Utopię klona za purpurową. A ta to hologram.
HP Robi za ozdobę
//ke// Odwrócił się. -Co do- Ametyst?!
Ametyst -TO ŻE MASZ DŁUGIE NOGI, NIE ZNACZY, ŻE UCIEKNIESZ! WIEDZIAŁAM, ŻE ROBISZ WARPY NA HOMEWORLD!
-Ametyście, uspokój się. To nie tak jak myślisz. Mogę ci to wszystko wyjaśnić, tylko mi na to pozwól.
Ametyst: -Taaaaaa?