Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
//Panie, to nie kłamstwa murła albo parasol za sprzeciwianie się.
ThePolishKillerPL pisze:Zostałem za to ogłoszony zdrajcą i od tej pory jestem ścigany. // SEEMS VERY FUCKING LEGIT //
ThePolishKillerPL pisze:Zostałem za to ogłoszony zdrajcą i od tej pory jestem ścigany.
// SEEMS VERY FUCKING LEGIT //
//oh…momento. Skoryguję to xD
// Czemuś to zrobił, pasowało do kłamliwej natury tego gnoja //
//Ty kłamiesz cały czas. // Uniosła go znów za kark i spojrzała w oczy drżącym wzrokiem: Gdzie? Gdzie doszło do fuzji? -
//Ty kłamiesz cały czas. //
Uniosła go znów za kark i spojrzała w oczy drżącym wzrokiem:
//twoje życie to kłamstwo// -…nie wiem, ale o ile dobrze pamiętam to…laboratorium?
Forsteryt powiedział prawdę. Tym razem.
Kto był głównym nadzorcą eksperymentu? - Nie popuszczała uścisku.
-Bodajże…któryś z Diamentów…?
//Mogę stwierdzić, czy odpowiedział poprawnie?
// Zezwalam. //
Kłamiesz. Wszystkim dowodził Perydot zarządczy faseta 3H8D ściana-2BY. - Znów rzuciła nim o ziemię: Diamenty musiały tylko zlecić to. -
Perła Forsterytu już wróciła i jest gotowa do ataku z ukrycia.
Jęknął z bólu. -P-POWIEDZIAŁEM CHYBA, ŻE NIE WIEM! JAK MAM PAMIĘTAĆ COŚ SPRZED OKOŁO 20 TYŚ. LAT Z DOKŁADNOŚCIĄ JAKBY TO BYŁO WCZORAJ?!
Nie wierzymy Ci…A nawet jeśli mówisz prawdę, to…Dopuściłeś do tego! Nie zatrzymałeś ich! Staliśmy się! - Krzyknęła i z nową mocą zaczęła rozrywać klejnot.
On spróbował spi*przyć w bok z niewidzialnością, zostawiając niepostrzeżenie klona by zdech.
Tymczasem Perła Forsterytu rzuciła włócznią w czoło Biksbitu i trafiła. Nic to oczywiście nie dało. Samemu Forsterytowi udało się uciec.
Zdekamuflował się, po czym podbiegł do jego Perły i użył na sobie i Perle podręcznego warpa do Jaskinii. Auf wieden sehen mendo!
Wściekła, obróciła się i złapała smukły tułów Perły dwoma dłońmi. Gdzie był jej klejnot?
Forsterytowi udało się warpnąć tylko jego. Klejnot Perły jest na jej czole, a ta powiedziała: -Śmiało. Rozbij mnie. Już dwa razy to przeżywałam.