Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Steven Uwolnił klejnoty Forstryt dostał wiadomość od Pp
Steven Uwolnił klejnoty
Forstryt dostał wiadomość od Pp
Sprawdził, co to.
A tam list “Wróć szybko” z serduszkiem na końcu.
Uśmiechnął się. Czyżby ktoś się w nim zakochał?
Steven -Dobra, chodźmy. Później się z nią rozliczysz.
-Młody, ktoś musi z nią zabańkować. Uciekaj z Klejnotami. Po tych słowach sfuzjował się z trzymanym Kryształem, tworząc Painit. Wygląda tak: I ma wielkość około…6 Granatów. -Ja się z nią rozliczę.
A więc uciekli
Udał się do Kyberytu.
Kyberyt jest odwrócona do Painitu na fotelu kapitana i nuci melodię do “I’m stronger than you”
Spojrzał na nią bezlitosnym wzrokiem. -To koniec, Kyberycie. Poddaj się a unikniesz zbąblowania.
Kyberyt zachichotała i dalej siedzi na fotelu
Przyzwał drona by sprawdził, czy nic za nim nie ma, bo sprawdzanie samemu jest zbyt mainstreamowe. Przyzwał lancę i stanął w pozycji bojowej.
Nic nie stoi za Painitem Kyberyt spokojnie siedzi
Posłał kolejnego drona by sprawdził, czy to nie hologram.
Kyberyt wyciągnęła rękę i zgniotła drona
Yup, prawdziwa. -Stań do walki. Wiesz, Biała Diament nie lubi bezużytecznych Kyberytów, czyż nie?
Kyberyt się śmieje -Mi tam wszystko jedno.
Spojrzał na nią z zdziwieniem. Otrząsnął się, a potem szybkim jednym ruchem spróbował przebić ją na wylot przez fotel.
Już prawie ją przebił, ale nagle przed lancą pojawił się klejnot Niebieskiej Diament
-N-N-NIEBIESKA D-D-D-DIAMENT?! -cofnął się przerażony. TEGO się nie spodziewał.