Czat
-
Temat do offtopu, pogaduszek i tak dalej.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ThePolishKillerPL
No. Jako, iż akcja odbywa się w Miami i w latach 89’, to proponowałbym dodania organizacji o nazwie 50 Blessings/50 Błogosławieństw. Ta organizacja zajmowałaby się handlem bronią (i sfałszowanymi zezwoleniami na nią), narkotykami, a co najważniejsze, miałaby za cel eliminacji w USA rosyjskich Mafii i niektórych polityków dla nich wadliwych. Dokładne przyczyny eliminacji Rusków “nie są znane”, ale jedni powiadają że to z powodu ksenofobii, drudzy z powodów wojen, a trzeci - że z innego, bliżej nie znanego powodu.
I tak tak, stylizowałem to na Hotline Miami. -
-
Kuba1001
ThePolishKillerPL pisze:No. Jako, iż akcja odbywa się w Miami i w latach 89’
Ja pie**olę, nieee… Jeszcze pamiętam jak to sam Skwarkowi wypominałem. W latach osiemdziesiątych? Okej. U schyłku lat osiemdziesiątych? Spoko. Na progu lat dziewięćdziesiątych? Jak najbardziej. Ku*wa, ale nie ma czegoś takiego, jak lata osiemdziesiąte dziewiąte, do cholery.
-
Skwarek218
No co ty ku*wa nie powiesz, ziomeczku. Data 1989 jest wymuszona przeze mnie, bo Abomin chciał 1996, ale ja chciałem chociażby koniec lat osiemdziesiątych. Wybór padł na rok 1989 a to, że HM dzieje się w tych czasach nie oznacza, że mamy zamiar wzorować się na tej (wspaniałej swoją drogą) grze. Gdybyśmy chcieli zrobić PBF o Hotline Miami to byśmy go zrobili co w sumie nie zmienia faktu, że byłby bardzo słaby. Za sugestię dziękujemy, ale raczej nie wejdzie ona w życie. Hotline Miami to Hotline Miami a Underworld to Underworld, nie ma po co mieszać tych dwóch światów.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-