Navigation

Logo

Wieloświat

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Users
    • Groups

Wioska Gradź

Elarid
    2
    7
    21
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ?
      A Former User last edited by

Rodzinna wioska Grimma, jest tu niewiele domów, około jedynastu, a główny punkt wsi to mała świątynia poświęcona Pradawnym. Do najbliższej oznaki ciwilizacji trzeba iść dwa dni. Wioska znajduje się w Verden. (Nie bij, jestem tu nowy)

1 Reply Last reply Reply Quote
      • ?

This post is deleted!
        • Kubeł1001
          Kubeł1001 Elarid Mistrz Gry last edited by

//O opis się nie czepiam, ciężko rozpisać zwykłą, niewyróżniającą się, wiochę, ale post startowy mógłbyś zrobić jakiś konkretniejszy, bo taki średnio pozwala mi na konstruktywny odpis.//

• ?
            A Former User last edited by A Former User

Leżał na łóżku w namiocie próbując zasnąć by zapytać się demona co dalej (początki mi chyba nie wychodzą)

• Kubeł1001

//Niech już będzie. Poprzedni post usunąłem.//
              We śnie nie uzyskałeś żadnej odpowiedzi, a obudziły Cię nawoływania innych członków cyrkowej trupy.

• ?

Wstał i upewniwszy się że ma cały swój ekwipunek wyszedł tam skąd dochodził dźwięk, próbując zobaczyć co się dzieje lub usłyszeć rozmowę

• Kubeł1001

Nie było żadnej rozmowy, bo (jak już wcześniej napisałem) to Ciebie nawoływano. Nie byli to jednak Twoi demoniczni kompani, ale zwykli cyrkowcy, więc nie spodziewałeś się, że rozmowa będzie dotyczyć czegoś szczególnie ciekawego.
                  - Ludziska chcą jakiegoś widowiska. - zaczął połykacz mieczy, gdy Cię zobaczył. - Co zrobimy?

• First post
                    Last post