Logo

Wieloświat

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Użytkownicy
    • Grupy

Tablica Ogłoszeniowa

[Radiotelegrafista] Zdzieszowice
    2
    15
    634
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • Radiotelegrafista
      Radiotelegrafista Metro 2035 Mistrz Gry ostatnio edytowany przez

Każda z stacji musi mieć sposoby, by przekazać swoim obywatelom informacje o nowych zmianach, nadchodzących reformach czy innych, niemniej ważnych sprawach. Najczęściej wykorzystuje się do tego celu właśnie tablice ogłoszeniowe, których znajomość jest obowiązkowa dla każdego obywatela.
      Tutaj zamieszczane będą najważniejsze nowości związane z PBF-em. Jest to temat zarezerwowany wyłącznie dla Admina i Moderatorów. Znajomość ogłoszeń jest obowiązkowa.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj
      • Radiotelegrafista
        Radiotelegrafista Metro 2035 Mistrz Gry ostatnio edytowany przez Radiotelegrafista

Uwaga! Została opublikowana pierwsza wersja regulaminu obowiązującego członków grupy. Dajcie znać co o nim sądzicie na Posterunku.

• Radiotelegrafista

Uwaga! W związku z niemożliwością osiągnięcia gotowości grupy do czasu oryginalnego terminu rozpoczęcia rozgrywki, wyznaczam nowy - Niedziela 23 Czerwca 2019 roku w godzinach wieczornych/nocnych.

Przepraszam za opóźnienie i liczę na waszą wyrozumiałość.

• Radiotelegrafista
            Radiotelegrafista Metro 2035 Mistrz Gry ostatnio edytowany przez Radiotelegrafista

Uwaga! PBF jest niemalże gotowy do pełnoprawnego startu. Na dokończenie czeka Krótki Słowniczek Pojęć Geograficznych, Zbiór Wiedzy Wyspecjalizowanej, Opis Handlu oraz dwie pozycje w Kartotece. Ich ukończenie byłoby dla mnie problemem, jako, że za trzy godziny tracę dostęp do laptopa na 11 dni, dlatego postaram się dodawać brakujące elementy na spokojnie w ciągu tego okresu. Tymczasem temat z kartami postaci otworzę już dzisiaj, by czas mojej częściowej nieobecności mógł zostać przez was wykorzystany na tworzenie postaci.

Ogłoszenie 2 - Moderatorem grupy zostaje Woj20000. Przywitajmy go ciepło.

• Radiotelegrafista

Nie będę aktywny przez kilka dni.

• Radiotelegrafista

Moja aktywność powraca do normy. Zachęcam do tworzenia kart postaci i czynnej rozgrywki.

• Radiotelegrafista

Nie będę aktywny/będę aktywny bardzo rzadko do kolejnego czwartku.

• Radiotelegrafista

Mapa stworzona przez użytkownika @Dark_Dante została dodana. Dziękujemy mu za pracę włożoną w nią!

• Radiotelegrafista

Dodałem nową zakładkę w Dykcjonarzu, nosi nazwę “Legendy Zdzieszowic”.

• Woj20000
                        Woj20000 Mistrz Gry ostatnio edytowany przez Woj20000

UWAGA! W związku problemami z internetem, Radia nie będzie przez, jak to sam oznajmił, nieokreślony czas.

"Vektanie rozprawiają o jednostce. Głoszą mowy o prawach każdego człowieka. Jednego człowieka. Kim jest ten człowiek i dlaczegóż jest on ważniejszy od reszty? Dlaczego potrzeby kilku stają przed potrzebami ogółu?"
                        Jorhan Stahl, Killzone 3

• Radiotelegrafista

Ze względu na natłok pracy do końca tygodnia raczej nie pojawią się odpisy.

• Radiotelegrafista

Uwaga! W Dykcjonarzu pojawił się nowy dział, opisujący lokacje na terenie samego metra. Będzie aktualizowany w czasem.

• Radiotelegrafista

Moi drodzy!

Nadszedł czas Świąt Bożego Narodzenia. Z tej okazji chciałbym złożyć wam, graczom bez których ten PBF nie istniałby, najszczersze życzenia. Przede wszystkim byście ten okres spędzili w miłej i wesołej atmosferze, otoczeni gronem rodziny lub bliskich wam przyjaciół, choć zwierzak też będzie dobrym towarzyszem. Także życzę wam radości z gry i weny do gry tutaj i na każdym innym PBFie.

Chciałbym także podziękować każdemu z aktywnych graczy, tj. Kubie, Stopie, Kawalerowi, Dantemu, Vaderowi, Maksiowi (mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem) i każdej osobie, która nad swoją postacią pracuje, myśli, bądź tylko biernie przygląda się rozgrywce. To dzięki wam ten PBF kręci się swoim powolnym, ale myślę, że stabilnym tokiem, dostarczając mi, i mam nadzieję, że wam również, mnóstwa radości i satysfakcji z obmyślanej dla was fabuły. Chcę, byście tutaj czuli się dobrze, by rozgrywka była dla was czymś ciekawym i dołożę starań, by tak właśnie było. Dziękuję wam też dlatego, że ta gra wciąż zmusza mnie do myślenia o mojej powieści, a także przynosi mi mnóstwa pomysłów, które mógłbym wykorzystać podczas pisania Najrówniejszej. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się kiedyś doprowadzić do dokończenia i wydania tego potworka.

Chciałbym również podziękować mojemu niezastąpionemu moderatorowi i prawej dłoni, Wojowi2000. bez którego wkładu ten świat przedstawiony wyglądałby zupełnie inaczej, a na pewno nie tak ciekawie, jak wygląda dzisiaj. Dziękuję także za pomoc przy wszystkich innych sprawach, pisaniu formularzy i porządkowaniu grupy. Wojtek, dzięki za twoją robotę.

Wesołych Świąt ludzie!

jdjkks

• Radiotelegrafista

Z względu na natłok obowiązków szkolnych, odpisy do przyszłej soboty włącznie będą bardzo ograniczone/nie będzie ich.

• Radiotelegrafista

Ten post został usunięty!
                                  • Pierwszy post
                                    Ostatni post