Pogaduchy
-
Tymczasowa miejscówka do rozmów o wszystkim i niczym
-
-
Skończyłem sporą część państw. Zostało mi nieco
Są chętni dołożyć cegiełkę do świata przedstawionego? Bo na 201 i 27 nie mam pomysłu na ten moment -
Zapytałbym jak tu z aktywnością, ale widzę, że nie tak dawno temu to powstało.
Zatem, jak tu będzie z aktywnością i czy jest/kiedy będzie gotowe? -
Będę prowadził grę, lecz na discordzie. Tutaj zainteresowanie jest znikome, a tam z doświadczenia wiem, że jak zrobię reklamę na 3 serwerach to będę miał ponad ponad 20 graczy.
Więc jak wszystko przygotuję zostawię tutaj zaproszenie.
No i czekam też na nową wersję bota Economizera, którego twórca wprowadzi wiele ułatwień w tworzeniu zmiennych (itemów).Ważne, że to co napisałem się nie zmarnuje tak jak miałoby to miejsce tutaj. Mogłem przewidzieć, że ta strona to zamknięte grono składające się z w większości niemiłych użytkowników, którzy posądzają innych o bycie multikiem jakiegoś idioty. Całość bez konkretnych dowodów, bowiem jaką przesłanka ma być mapa wygenerowana z użyciem brushy kontynentów? Kształt mapy to dwie minuty roboty w photoshopie, a inspirację do państw czerpałem z discordowych war-game, w których brałem udział. Tam bardzo często było wielkie państwo jak Imperium, Cesarstwo, Carat.
Nie ja stracę.
-
-
Eh, a powiedziałem Wiewiurowi, żeby przeprosił, ale stwierdził, że ma wyjebane.
Cóż, ja sprawdziłem i ta teoria o mapie jest nieprawdziwa, bo nie pokrywa się z inną mapą, o której plagiat miałbyś być oskarżony.
Także no, ze swojej strony mogę powiedzieć, że domniemanie niewinności nie działa u niektórych, lecz sam jesteś niewinny, także wybacz, że tak wyszło. -
Nie jestem tu długo, ale podzielę się spostrzeżeniami. Teraz jest Nazaris aktywny i tam gra dużo ludzi. Pewnie nie wszyscy mają czas grać w dwie podobne do siebie gry.
I tak, też grałem w discordówki i pamiętam, że często nawet nie musiało to być fantasy, tylko alty, często był carat, imperium i królestwa z nazwami zwierząt Królestwo smoka, szczura, wilka. Nawet była Rzeczpospolita czworga narodów. Były też ze Śródziemia żywcem z wikipedii skopiowane opisy państw, ale tak jest jak się samemu tworzy kraj. Ktoś skopiował z wikipedii wowa opis rasy i nawet tego nie edytował, więc było z angielskimi nazwami xD -
@Hekarz Kojarzę cię z wg SP. Grałeś Królestwem Cyborgów
-
Grałem w wiele wg, ale w sp oraz innym wg w settingu fantasy wolałbym nigdy nie wziąć udziału
-
Siema