To żyje
-
Ten post został usunięty! -
Co będzie?
-
PBF łączący Metro 2033, Rok 1984 oraz Neon Genesis Evangelion, czytaj sklecenie postapo, quasimitologii i dystopii. Jako, że występuje pewne problemy techniczne na razie trza będzie się zadowolić tą piaskownicą, ale jeszcze ogarnę co i jak.
-
Brzmi ciekawie, zobaczymy co z tego wyniknie
-
Yo.
-
Jako, że i tak trzeba będzie wszystko przeorganizować, pisać tu na razie będę aspekty uniwersum, które potem się ewentualnie przerzuci do nowej kategorii, bo ta nie jest chyba do żadnej grupy przypięta i moje szefostwo jest tu żadne.
-
Nie masz w bocznym panelu czegoś takiego jak zarządzanie kategoriami?
-
Albom ślepy albo to kolejna z opcji, której z jakiegiś powodu nie mam.
-
-
Wasza Rzplita
-
Ten post został usunięty! -
Yo, coś tam z Śląska zostało.
-
Górny Śląsk połączono z Krakowem w wielkie osiedle przemysłowe, a z Wrocławia i Legnicy utworzono osiedla o charakterze rolniczym, korzystające z długiego na Dolnym Śląsku okresu wegetacyjnego.
-
W ogóle tak sobie myślę, że brak władzy nad tą kategorią je komplikujący i to barzo, idąc staropolszczyzną.
-
Kurde, nie rozumiem czemu tak masz. Nigdy indziej nie słyszałem, by ktokolwiek miał takie problemy.
Truj tyłek Opliko, Hejterowi, Bulwie. -
Trułem. Opliko rzekł już, że są pewne problemy z [tu wstaw słownictwo mądre]. Dlaczego akurat u mnie - nie mam pojęcia. Testowo założyłem nawet drugie konto, ale i tak nie mogłem. To samo z próbą robienia grup i kategorii na laptopiem