Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Vader0PL pisze:Poprawię. Kuba, pisałem o wysokiej umieralności wojsk pod Apokalipsa Teraz pytanie czy nieumarły może umrzeć z głodu. Jeśli nie to jestem w dużym plusie.
Vader0PL pisze:Poprawię.
Kuba, pisałem o wysokiej umieralności wojsk pod Apokalipsa
Teraz pytanie czy nieumarły może umrzeć z głodu. Jeśli nie to jestem w dużym plusie.
Chwila, chwila, ej! Gdzieś ty mi zjadł 1000 Regularnej Armii Ulgardy, 3100 KSSU, 30 Włóczni Ilitranu, 2 Blasku Księżyca, 25 Ognia Helsfiagu, 30 Strzelców Rozmistu i 7000 Prawdziwych Elfów?!
Ty się ciesz, że uje*ałem cię tylko w wojskach. To samo, co Kuba. Epidemie, choroby psychiczne, sprawki Nazarisa.
Ty się ciesz, że uje*ałem cię tylko w wojskach.
To samo, co Kuba. Epidemie, choroby psychiczne, sprawki Nazarisa.
Ty już wiesz gdzie.
Acha, czyli jednak Pakt Trzech wjedzie do mnie, jak ksiądz Mercedesem na plebanię.
A jakże.
W końcu.
Vader, czemu mam wrażenie, że wspierasz Kubę?
maxmaxi123 pisze:Vader, czemu mam wrażenie, że wspierasz Kubę? Ty nie wiesz co się w tej turze wydarzy.
maxmaxi123 pisze:Vader, czemu mam wrażenie, że wspierasz Kubę?
Ty nie wiesz co się w tej turze wydarzy.
Dzięki, Vader.
maxmaxi123 pisze:Vader, czemu mam wrażenie, że wspierasz Kubę? ?
?
Chwila, ataki się udały. Wszystkie czy cześć, bo nie mam kilku prowincji co zaznaczyłem w uzupełnienieniu
maxmaxi123 pisze:Vader, czemu mam wrażenie, że wspierasz Kubę? To wcale nie jest tak że to czuć od samego startu… wcale…
To wcale nie jest tak że to czuć od samego startu… wcale…
Profit? Profit.
Ta, namówiłem trzech graczy, by odeszli i oddali państwo Kubie.
100% legit, no scam.
Przeciwnicy go nienawidzą! Kliknij w link i zobacz, jak jednym prostym trikiem oszukał GM’a i graczy!
Dark_Dante pisze:Przeciwnicy go nienawidzą! Kliknij w link i zobacz, jak jednym prostym trikiem oszukał GM’a i wyr*chał graczy!
Oszukał? Mnie? Do następnej tury, elo.
Pytanie ‐ Pakt Trzech zrobił mi desant i zajął mi 2 prowincje przy morzu i 2 prowincje na które nie da się zrobić desantu rozumiem, że to jest jakoś wytłumaczone?