Chat
-
-
-
-
-
pan_hejter
Zresztą co mam im ku*wa osłabić? Od początku chcialem z nich zrobić jednostke tanią, taki ekwiwalent łuczników
Osłabiłem im pancerz dając lekki, co ty potraktowałeś jako zalete. Bo tak
Broń mają najgorszą możliwą, bo już wstecz jest tylko kusza a wprzód muszkiet. I to nawet bez gwintowanych luf. Ale ch*j.
Moge im miecze usunąć, ale i tak to ch*j da bo te szable to był bardziej dodatek.
W skrócie “pie**ol się bulwa”
-
-
bulorwas
pan_hejter pisze:Zresztą co mam im ku*wa osłabić? Od początku chcialem z nich zrobić jednostke tanią, taki ekwiwalent łuczników
Osłabiłem im pancerz dając lekki, co ty potraktowałeś jako zalete. Bo tak
Broń mają najgorszą możliwą, bo już wstecz jest tylko kusza a wprzód muszkiet. I to nawet bez gwintowanych luf. Ale ch*j.
Moge im miecze usunąć, ale i tak to ch*j da bo te szable to był bardziej dodatek.
W skrócie "pieol mnie bulwa"**
-
-
-
-
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
Vader0PL pisze:
Zastanawiam się też nad sadaką, podarkiem, dla Bulwy, że wytrzymał i zrobił.Śmiechłem jednakże Prima Aprilis było ponad dwa tygodnie temu. Mapa była bezinteresownie zrobiona więc równie bezinteresownie była wycena jednostek. Proste.
Vader0PL pisze:A co do reszty… Ja, baba l‐aziz, jestem i patrzę, na co cerfen tetew, rebb.
Prześpij się lepiej tylko na rano przygotuj sobie odtrutkę i miskę bo coś widzę, że tęgo lałeś w korpus.
-
-
-
-
-