Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
He he, ja też ze smartfonu cały czas pisze. Model:Samsung Galaxy J7 (2016)
He he, ja też ze smartfonu cały czas pisze.
Model:Samsung Galaxy J7 (2016)
Angelu, mój też laguje
Samsung galaxy s6 edge stary ale jary
Nie no, mój rzadko laguje, ale ta autokoretka nieraz tak poprawia że wkur…
Dlatego jà wyłączyłem tylko jako nie w pełni ogarnięrty człowiek często trafiam nie w ten mały sku*wysyński kafelek co trzeba xd
ją *
Czy dobrze patrzę, że po tej turze zostaje na mapie tylko jedno państwo krasnoludów sterowane przez gracza? I jedno/ dwa państwa krasnoludów ‐ botów. W zależności od tego co będzie z bargami.
Kiedy tura jeśli można spytać?
Vader, czekaj z ta turą, muszę sam własną dokończyć
Wszyscy swoje już dali?
Jeszcze ja.
Są tutaj określone rasy, czy sama se muszę wymyślić?
Dobra nie było pytania. :d
Zgarnij studentów z wydziału elektroniki. To prawie jak osobna rasa
Jak pójdziesz w Mroczne Elfy i przechrzcisz się na wiarę w Pajęczą Królową to zyskasz moje uznanie i ciepłe miejsce w serduszku.
ja polecam, tak zrobić Jak mówi kube w końcu regulamin wg Angela tylko izyre zamień na Kubę i aktualne wszytko
Kuba1001 pisze:Jak pójdziesz w Mroczne Elfy i przechrzcisz się na wiarę w Pajęczą Królową to zyskasz moje uznanie i ciepłe miejsce w serduszku. Brzmi jak opcja… w next turze ma to sens…
Kuba1001 pisze:Jak pójdziesz w Mroczne Elfy i przechrzcisz się na wiarę w Pajęczą Królową to zyskasz moje uznanie i ciepłe miejsce w serduszku.
Brzmi jak opcja… w next turze ma to sens…
Ja dałem Nowy regulamin na czacie w Elarid
Sprytnie Max, sprytnie.
?