Czat
-
Standardowe miejsce do rozmów o wszystkim i niczym poza grą.
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Nareszcie skończyłem:
www.grupy.jeja.pl/6398,ekspedycja‐pbf.html -
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Yhym. I nie tylko o tym. Doskonale pamiętam, jak na Forum Dyskusyjnym dałem temat o reformie edukacji i wygaszaniu gimnazjów, a przerodził się on w dyskusję na temat orientacji seksualnych, tego jacy współcześni nastolatkowie są spie**oleni (fizycznie, tematów umysłowych nie poruszano) i kilku innych, ciekawych rzeczy. No i przy okazji Darcus wyznał, że jest aseksualny i kłócił się z Raviosem na ten temat.
-
-
-
Konto usunięte
www.grupy.jeja.pl/topic,56236,o‐tym‐jak‐nie‐draznic‐kuby‐czyli,0,0.html
Wspomnijmy jeszcze, że nie należy tworzyć postaci trebuszy. -
-
-
-
-
-
-
-
Bogkatolicki0
Jeszce jedno a można znaleźć dostać kupić coś takiego www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=/imgres%3Fimgurl%3Dhttps://www.vg247.pl/wp‐content/uploads/current//2015/11/g%2525C5%252582%2525C3%2525B3wny.jpg%26imgrefurl%3Dhttps://www.vg247.pl/2015/11/20/fallout‐4‐jak‐zdobyc‐pancerz‐wspomagany‐x‐01/%26h%3D1080%26w%3D1920%26tbnid%3DnjwtcEwhgyt9RM%26tbnh%3D168%26tbnw%3D300%26usg%3D__M_bCy0PmVeBvkgS6FHLhLrmiTV8%3D%26docid%3DHto11odb_W9QOM&ved=0ahUKEwjhtfeYjObVAhXGJJoKHbqrD8oQ8g0IITAA&usg=AFQjCNHQr9LsavkB_CXKd‐ZXe6FZejQX6w
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Mogłaby między innymi:
a) chodzić
b) oddychać
c) jeść
d) pić
e) myśleć
f) uczyć się
g) uciec z państwa‐fortecy
h) zabić się
i) wykonywać skomplikowane działania matematyczne
j) znaleźć partnera/partnerkę
k) przedłużyć gatunek
l) prowadzić badania naukowe
m) pracować
n) rysować
o) malować
p) rzeźbić
r) opracować sposób na szybkie rozwiązywanie problemów NP‐trudnych -
-
-
Kuba1001
Zależy to od kilku czynników, ale zawsze jest to kilka dni, nie więcej. I tyle można nim grać, zaś ja będę opisywał na bieżąco przemiany zachodzące w sposobie myślenia tego biedaka. A, no i granie ugryzionym może być ciekawe, ale z racji braku leku prędzej lub później postać trafić na cmentarz.
-
-
-
-
-
-
-
-
Reichtangle
Wciąż nie mogę tego zrozumieć, więc ustalmy sprawę jasno:
Są dwa rodzaje wirusa:
‐Wirus zombie, który szybko zabija zarażonego i zmienia go w umarlaka.
‐Wirus ZX‐521, który dla żyjących jest nieszkodliwy, lecz jeśli ktoś umarł z przyczyn naturalnych, to zmienia jego zwłoki w chodzące zwłoki.
Czy tak? -
-
Kuba1001
Jest Wirus ZX‐521, który sam z siebie żywego człowieka w Zombie nie zmieni, ale może człowieka zabić oraz reanimować zwłoki zabitych wcześniej, z jakichkolwiek, przyczyn ludzi.
Drugi Wirus to ten jeszcze nienazwany, zmutowana odmiana ZX‐521, która tylko i wyłącznie zmienia w Zombie, a obecny jest w krwi, ślinie i całej reszcie zarażonych.