Czat
-
-
-
-
Kuba1001
Z racji, iż dziś odpisów nie będzie, to prosiłbym, żeby wszyscy, w miarę możliwości, odpowiadali jutro jak najszybciej, ponieważ planuję spędzić cały dzień na odpisach do grup, więc można liczyć na dwie, trzy kolejki pod rząd, jeśli będzie się wyrabiać. Odpisywać zacznę rano lub przedpołudniem, zależnie, o której wstanę.
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Jak ten Feniks, powstałem z popiołów, robaczki!
Nie, to nie żart. Powróciłem. Wreszcie. Miałem wrócić tydzień wcześniej, ale pojawienie się nowego laptopa trochę się opóźniło. Niemniej, już jestem. W pierwszej chwili wezmę się za ogarnianie powiadomień, burdelu na grupach i reszty tego szajsu, a później… Cóż, wakacje się skończyły, wrzesień już dawno za pasem, więc nie liczcie na moją aktywność na poziomie takim, jak wcześniej. Mimo to już od jutra spróbuję dawać odpisy, jak najwięcej, jeśli chodzi o pozostałe dni tygodnia to może być różnie.
Co do Asmian: Tura będzie najszybciej w przyszłą sobotę, nie będę mieć zwyczajnie możliwości pisania jej w tygodniu, a w związku z tym, aż do odwołania, termin zakończenia tury będzie obowiązywać do piątku, godzina ta sama co zawsze, a ja siądę do roboty i w sobotę pewnie skończę.
Za Discorda wezmę się dużo później, także proszę o przeniesienie wszelkich pytań, próśb i gróźb stamtąd na prywatę na Jeja, odpiszę tu zwyczajnie szybciej, a wiem, że jest na co, sprawdzałem dziś pocztę przy okazji i doszukałem się kilku wiadomości tego typu.
Dobrze być tu znów z Wami wszystkimi. Dziękuję, że wyczekaliście tyle czasu. -
-
-
-
-
-
-
FD_God
Jakby ktoś lubił to polecam obczaić demo odświeżonego RE2 na steamie
store.steampowered.com/app/961440/RESIDENT_EVIL_2__BIOHAZARD_RE2_1Shot_Demo/
Niby pół godziny tylko, ale są mody pozwalające na przekroczenie tego limitu, naprawdę dobrze zoptymalizowana gra i zapowiadająca się ciekawie -
-
-