Karta Postaci
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Imię: Tom
Nazwisko:Stark
Rasa Człowiek
Charakter Miły,Pogodny, Rycerski,Dumny
Towarzysz Szkapa(jego koń)
Majątek 10 sztuk złota i to co ma na sobie
Historia Osierocony w czasie ataku na jego dom przez bandytów chcących zemsty na jego ojcu,ocalony i wychowany przez wędrownego rycerza Godfryda Starka
Umiejętności: Walka mieczem i tarczą, Walka na koniu,
Wady Strach przed demonami,Czasami głupio naiwny,Brak Umiejętności walki na dystans
Specyfikacje Trening bojowy(Zwiększona siła itp. i itp.)
Rodzina:Ulrich Steel(Biologiczny ojciec[Nie żyje}),Amanda Steel(biologiczna matka[Nie żyje]Godfryd Stark (przybrany ojciec[Żyje]
Zawód Wędrowny rycerz
Ekwipunek Długi prosty miecz jednoręczny,Trójkątna tarcza metalowa,włócznia
Wygląd
(Oczywiście bez strzał) -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Valkyr1024
Imię: Kinga
Nazwisko: Wilk
Rasa: Człowiek
Pseudonim: ~
Charakter: Zwinna, wojownicza, pomocna, zła, sprawiedliwa, no i przeciwieństwo pomocny. Raczej stara się być neutralna w taki sposób.
Towarzysz: Czarny koń mający kilka blizn.
Majątek + nieruchomości: Zamek “podzielony” przez rzekę w terenach mało zaludnionych, 3394 sztuk złota [liczba przypadkowa]
Historia: Brak pomysłu…
Umiejętności: Bardzo dobrze włada mieczem dwóręcznym i jednoręcznym. Średnio opanowana Magia Światła. Bardzo zwinna. Otwieranie trudnych zamków.
Wady: Często się denerwuje, czasem potrafi się tak zdenerwować, że nad sobą nie panuje, istnieje prawdopodobieństwo, że przez wściekłość może zabić jakąś osobę [zostawię to samo, ale coś dodam]
Nie umie tańczyć. Nigdy nie nauczy się Magii: Ognia, Ziemi, Elektryczności, Wody, Rumu, Powietrza, Demonów, Nekromancji, Wrót i Cienia.Brak pomysłu na dalsze…
Specyfikacje: Energia regeneruje się szybciej niż od przeciętnego człowieka
Rodzina: Już bez nazwiska
Matka ‐ Alexandra
Ojciec ‐ Oscar
Brat 1 ‐ Kacper [36 lat]
Brat 2 ‐ Michał [32 lata]
Siostra ‐ Karolina [24 lata]Już mnie nie bijcie za te imiona. Proszę
Zawód: Paladyn. Złodziej.
Ekwipunek:
‐ Miecz żelazny dwóręczny
‐ Miecz żelazny jednoręczny
‐ Żelazna tarcza, kształt to czworokąt o nazwie deltoid. Wygląd ‐ tło niebieskie, a na nim jest czerwony smok
‐ 10 wytrychów
Wygląd: Czarne, proste, długie włosy, owalna twarz i trochę “przycięty” podbródek. Grzywka.
Oczy ‐ koło źrenic brązowe, w środku zielone, a na zewnątrz niebieskie [bez jaj, ale ja mam taki kolor oczu, więc można uznać to za realne]
Bardzo wysoka ‐ 1.90 metra
Ubranie: Żelazna zbroja: hełm, buty… Hełm jest taki… Nie wiem jak to powiedzieć… Mam nadzieje, że wiecie jak wygląda hełm taki co ma spłaszczoną górną część… Sami już wiecie.Lol.
-