Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Jeśli to do mnie to ni było sarkastyczne. Karta na prawdę jest wyjątkowa.
dzowdznica mocy atakuje psst celowo z błędami
dzowdznica mocy atakuje
psst celowo z błędami
W twoim wypadku Albercie nie trzeba dodawać, że celowo z błędami
Vader0PL pisze:W twoim wypadku Albercie nie trzeba dodawać, że celowo z błędami O Ty c*uju bobrze
Vader0PL pisze:W twoim wypadku Albercie nie trzeba dodawać, że celowo z błędami
O Ty c*uju bobrze
albert1005 pisze:O Ty c*uju bobrze Ale bez wulgaryzmów i wyzywania bo zaraz na mocy praw moderatorskich użyję legendarnego Banhammera.
albert1005 pisze:O Ty c*uju bobrze
Ale bez wulgaryzmów i wyzywania bo zaraz na mocy praw moderatorskich użyję legendarnego Banhammera.
Rafael_Rexwent pisze:Ale bez wulgaryzmów i wyzywania bo zaraz na mocy praw moderatorskich użyję legendarnego Banhammera. no już dobrze , będę grzeczny , ale w twojej Mrocznej kopalni już nie
Rafael_Rexwent pisze:Ale bez wulgaryzmów i wyzywania bo zaraz na mocy praw moderatorskich użyję legendarnego Banhammera.
no już dobrze , będę grzeczny , ale w twojej Mrocznej kopalni już nie
Rafael: Tobie nie wolno banować, pało. Albert: Jak zrobisz normalną Kartę to ją chętnie zaakceptuję. Vader: Czekam na historię, bo robi się ciekawie.
Kuba1001 pisze:Rafael: Tobie nie wolno banować, pało. Nawet za jawne i celowe obrzucanie mięsem pomimo upomnień? Znaczy pytam tak na przyszłość
Kuba1001 pisze:Rafael: Tobie nie wolno banować, pało.
Nawet za jawne i celowe obrzucanie mięsem pomimo upomnień? Znaczy pytam tak na przyszłość
Pamiętajcie: jak chcecie się obrażać to od tosterów.
Rafael_Rexwent pisze:Nawet za jawne i celowe obrzucanie mięsem pomimo upomnień? Znaczy pytam tak na przyszłość Nawet wtedy, bo jak ostatnio Moderatorzy mogli banować kogo tylko chcieli to… cóż, nie skończyło się dobrze.
Rafael_Rexwent pisze:Nawet za jawne i celowe obrzucanie mięsem pomimo upomnień? Znaczy pytam tak na przyszłość
Nawet wtedy, bo jak ostatnio Moderatorzy mogli banować kogo tylko chcieli to… cóż, nie skończyło się dobrze.
Skończyłem.
Vader0PL pisze:Skończyłem. wiesz, mam w podstawówce nauczycielka mówiła że jej się to zle kojarzy i żebyśmy tak nie mówili *lennyface *
Vader0PL pisze:Skończyłem.
wiesz, mam w podstawówce nauczycielka mówiła że jej się to zle kojarzy i żebyśmy tak nie mówili *lennyface *
Z tobą też skończę w odpowiednim czasie.
Vader0PL pisze:Z tobą też skończę w odpowiednim czasie. pls nie , ja chce do kopalni !
Vader0PL pisze:Z tobą też skończę w odpowiednim czasie.
pls nie , ja chce do kopalni !
albert1005 pisze:pls nie , ja chce do kopalni ! Ale ja nie chcę kraść Vaderowi killa :V
albert1005 pisze:pls nie , ja chce do kopalni !
Ale ja nie chcę kraść Vaderowi killa :V
zrobię jakoś normalna kartę
Zabiłeś mi tą Kartą niezłego ćwieka, bo szczerze nie wiem, co z nią zrobić…
To ten, niezła historia, to przymkniesz oko na jeden element ekwipunku? ;‐;
Czyżby chodziło o wyku*wistą zbroję?
W sumie tak. Wiesz, początkowo miała być znacznie wyższa, ale to sobie odpuściłem ;‐; edit: To i tak dużo, prawda? Te 2,5 metra ;‐;