Karta Postaci
-
Rafael_Rexwent
Hadesares pisze:Mogę poprawić. Naprawdę straciłem pół godziny
To polecam stracić jeszcze nawet i drugie tyle by zapoznać się z małym wsparciem.
-
-
-
-
bulorwas
Kazute pisze:Ja swoją kartę Elfki tworzyłam jakiś miesiąc, bo co i rusz traciłam co do niej pomysły. Pomijając fakt, że byłam przez większość leniwa. :V
Niewolnika stworzyłam w tydzień lub dwa, nie pamiętam. Na przerwach w szkole, bo mi się nudziło.Ja zazwyczja robię trzy podejścia. Jedno do imion, specyfikacji i zarysu, drugie do historii i trzecie do Ekwipunku.
-
-
-
-
-
-
-
-
opliko95
Hadesares pisze:Nie chcę mi się. I tak nie patrzycie na historię. Są o wiele lepsze PBFy niż ten. Nawet nie wiem po co tu wbilem
Z czym mi się ta wypowiedź skojarzyła:
mglawicamocy.pl/viewtopic.php?p=44830#p44830
Muszę sobie zapisać gdzieś link do tego wątku. Już drugi raz w ciągu jednego weekendu się przydaje… -
-
-
-
Taczkajestfajna
Imagen creada en Generatormemes.com
To niezła podróba Memytutaj.pl -
-
Hadesares
**Imię:**Anaklysmos
Nazwisko: Trimus
Rasa: Człowiek
Pseudonim: Anak
Charakter: Zamknięty w sobie/ rzadko udziela pomocy/ tajemniczy/ lodowaty
Wiek: 24‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐
Towarzysz: Młody oswojony wilk
Majątek i nieruchomości: 5 sztuk złota + śpiwór i malutki namiotHistoria: Anak urodził się w małym miasteczku. Miał dwójkę starszego rodzeństwa. Jego rodzina nie była uboga ale nie mogła sobie pozwolić luksusy. Był dzieckiem niechcianym, odrzuconym, ponieważ jego poród sprawił, że rodzina nie mogła zmienić domu. Potrzebowała więcej pieniędzy na utrzymanie go. Gdy miał 13 lat rodzina zostawiła go na pastwę losu i wyjechała. Był sierotą. Z dzień na dzień uczył się coraz więcej o przetrwaniu i zdobywaniu pożywienia. Gdy miał 16 lat miasto zostało zaatakowane przez dzikie potwory. Miasteczko nie miało żadnej obrony. Nie mógł pozwolić, żeby jego jedyna pamiątka została zniszczona. Wściekł się. Poczuł nagły przypływ energi. Zaszarżował na dzikie potwory. Totalna głupota. Skoczył i w jego ręku pojawiła się włócznia. Z północy przybył lodowaty wiatr. Atakował bez uczuć. Tłukł i siekł. Pod koniec nie mógł uwierzyć co się stało. Padnął na ziemie i ostatni obraz jaki widział to był wioska… Atakowana przez następną horde potworów…
Następnego dnia się obudził i nie wiedział co robić. Jego jedyny dom został zniszczony i doszczętnie spalony. Teraz jego celem było nie tylko przetrwanie a i zemsta…
Historia o wilku
Wilk został odrzucony przez stado i nie miał do kogo pójść. Pewnego dnia Anak przechodził przez ten las. Zauważył wilka. Zabilby go dla łupu, ale był bardzo mały. Anaklysmos warknal na niego i krzyknął, żeby uciekał. Anak poszedł dalej, a wilk za nim. Odganiał go wielokrotnie, ale wciąż szedł za nim. Postanowił go przygarnąć na jeden dzień. Następnego dnia nie mógł go zostawić. Polubił go i zostali wiernymi towarzyszami‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐
Umiejętności:
Średnio dobre władanie włócznią bojowąPodstawy władania magii lodu (narazie potrafi wezwać niewielki sopel)
Wady:
Pytania o jego przeszłość (nawet jak negocjuje o coś ważnego to może rzucić się na innego negocjatora)Słaba kondycja ( jak już mówiłem ledwo wiązał koniec z końcem. Nie mógł jeść dużo)
Ciepło (Jak jest około 20‐25 stopni może zemdleć. Ma takie objawy odkąd poznał podstawy magii lodu)
Specyfikacje
Uczulony na trawęNie wytrzyma długo na słońcu
‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐‐
Rodzina: Brak
Zawód: Słaby mag/ WędrownikEkwipunek
WłóczniaMały plecak
Śpiwór
Pożywienie na tydzień
Płaszcz
Maska karnawałowa
Czarne buty
Czarny ubiór
Wygląd
Blizna (zakryta maską karnawałową)
Cherlak (czyli słabo zbudowany)