Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Powiedz jeszcze tylko, gdzie to miasto było.
Nie mam mapy. Nie chcę mi odpalić. Poradz gdzie mogłoby być te miasteczko. Najlepiej żeby to były ciepłe regiony
Szpecze Giiilgaaaasz.
Na co te ciepłe regiony, jak będzie mdleć co chwila? Mapka jest, druga strona w tytułowym temacie.
<u>Miasto Axer to twoja najlepsza opcja, albo Hunder bo to druga.</u>
100% legit, no scam.
No to dobra
Wybieram te Axer czy jak mu tam
To jak, karta zaakceptowana?
Nie wierze że to działa xD populuje królestwo graczami xD
?
A nic nic
Axer, największa na świecie metropolia Krasnoludów. Człowiek. Wybierz jedno.
Kuba1001 pisze:>Axer, największa na świecie metropolia Krasnoludów. > Człowiek. Wybierz jedno. Aha. Czuję się oszukany
Kuba1001 pisze:>Axer, największa na świecie metropolia Krasnoludów. > Człowiek. Wybierz jedno.
Aha. Czuję się oszukany
Szpecze: * Gilgasz.
Hadesares pisze:Aha. Czuję się oszukany nidłygo to będzie baza wypadowa Skavenów i Koboldów
Hadesares pisze:Aha. Czuję się oszukany
nidłygo to będzie baza wypadowa Skavenów i Koboldów
Przecież moja kp jak i Kebaba są w krasnoludzkich miastach.
To mogę zaczynać?
Kuba1001 pisze:>Axer, największa na świecie metropolia Krasnoludów. > Człowiek. Wybierz jedno. Bo ja wiem, chyba robiłem mrocznego elfa i dałem go do Axer .‐. Jakoś żył chyba. Inna sprawa, że nie gram nim.
Bo ja wiem, chyba robiłem mrocznego elfa i dałem go do Axer .‐. Jakoś żył chyba. Inna sprawa, że nie gram nim.
bulorwas pisze:nidłygo to będzie baza wypadowa Skavenów i Koboldów słodkie
bulorwas pisze:nidłygo to będzie baza wypadowa Skavenów i Koboldów
słodkie