Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja to bym wolał wywalić wszystkie wilki i jednego jastrzębia, ale w ostateczności jak zostawisz po jednym z każdego zwierzaka to też ujdzie.
Usunę wszystkie wilki, ale Tyrgrys bydzie miał większe zęby i bydzie większy niż norma? Bo chcę mieć dużego tygrysa jakkolwiek to brzmi.
“Brązowy Zefir Wilkołak” Co.
Pomysłodawca wąchał kocią dupę
Usuń wszystkie wilki i jednego jastrzębia, to uznam, że kotecek może być na sterydach.
Jej!
Poprawione
Akceptuję, teraz niech trójka złodupców jakoś się dogada co do miejsca startu.
Nie mam pomysłu gdzie zacząć. Sąjakieś niespokojne wsie?
Może karczma Biały Bizon?
No to mówię, żebyście się jakoś We trzech dogadali, potem będziemy kombinować.
bulorwas pisze:Nie mam pomysłu gdzie zacząć. Sąjakieś niespokojne wsie? Axer
bulorwas pisze:Nie mam pomysłu gdzie zacząć. Sąjakieś niespokojne wsie?
Axer
Forteca Paktu Trzech? Nie? No dobra… karczma w Imperawes?
Bilolus1 pisze:Axer Chcesz mieć w tym swoim pipidówku 3 typowych złodupców?
Bilolus1 pisze:Axer
Chcesz mieć w tym swoim pipidówku 3 typowych złodupców?
Vader0PL pisze:Forteca Paktu Trzech? Nie? No dobra… karczma w Imperawes? Zara obczaję gdzie to jest i potwierdze bądź nie.
Vader0PL pisze:Forteca Paktu Trzech? Nie? No dobra… karczma w Imperawes?
Zara obczaję gdzie to jest i potwierdze bądź nie.
Miasto Imperawes.
Może Gilgasz? Ewentualnie jakieś zadupie. Albo karaz ‐ a ‐ Karak?
Ku*wa tak nie bardzo, ale będzie śmiesznie jak tam zaczniemy. Widok wygnanego Zefira z widoczną aurą wilkołaka może być ciekawy w mieście zaprzyjaźnionym z Zefirami.
bulorwas pisze:Chcesz mieć w tym swoim pipidówku 3 typowych złodupców? synu nie marudź po prostu idź do Axer.
bulorwas pisze:Chcesz mieć w tym swoim pipidówku 3 typowych złodupców?
synu
nie marudź
po prostu idź do Axer.
maxmaxi123 pisze:Może Gilgasz? Ewentualnie jakieś zadupie. Albo karaz ‐ a ‐ Karak? W Gilgasz ma niedługo coś je**ąć, więc odpada.
maxmaxi123 pisze:Może Gilgasz? Ewentualnie jakieś zadupie. Albo karaz ‐ a ‐ Karak?
W Gilgasz ma niedługo coś je**ąć, więc odpada.