Karta Postaci
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
bulorwas pisze:Ku*wa tak nie bardzo, ale będzie śmiesznie jak tam zaczniemy. Widok wygnanego Zefira z widoczną aurą wilkołaka może być ciekawy w mieście zaprzyjaźnionym z Zefirami.
To nie była propozycja. Zaczynamy w mieście Imperawes, gdyż tam możemy spokojnie sobie istnieć. Wygnane Zefiry, jeżeli nie chcą opuszczać swojej stolicy pozostają w najbliższym mieście. Czyli albo u Ahlorian, albo u Polomonów.
-
-
-
bulorwas
Vader0PL pisze:To nie była propozycja. Zaczynamy w mieście Imperawes, gdyż tam możemy spokojnie sobie istnieć. Wygnane Zefiry, jeżeli nie chcą opuszczać swojej stolicy pozostają w najbliższym mieście. Czyli albo u Ahlorian, albo u Polomonów.
Z tego co wynika z opisu rasy to wilkołaki są mordowane od razu po wykryciu, więc też kiepsko.
-
-
-
bulorwas
maxmaxi123 pisze:Albo na jakimś zadupiu. Oni już się znają? Nawet nie wiedziałem.
Karaz ‐ a ‐ Karak. Fajnie będzie zabić króla krasnoludów. Bo on tam jest, nie?
Ja mam własną propozycję. Zaczniemy tam gdzie mówi Vader i po przejściu Fabuły złodupców zajmiemy się mordowaniem władców. Zaczniemy od krasnali, później może Zefiry, a reszta na końcu. Pasuje?
-