Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Wiem że Wróżkowie są bardzo magiczni, ale weź usuń chociaż jedną Magię.
Jusz
Akcept.
Też coś można dodać?
W sensie?
Postać?
To nie jest odpowiedzią na moje pytanie, ale najpierw przeproś, to pogadamy.
Ej a po co mam tą historię wgl ulepszać??? Hmmmm??? Cośtam dopisałem
Ej a po co mam tą historię wgl ulepszać??? Hmmmm???
Cośtam dopisałem
Sztyk: Akcept. Vader: To była odpowiedź. Zgodziłem się i w ogóle. No i ten, ku*wa przepraszam, choć nie wiem za co. Oke?
To teraz mam se zrobić temat z łodzią? Tak? Czy jak? A w którym miejscu ta łódź będzie na starcie?
Będzie tam, gdzie będziesz chciał. No i tak, załóż temat.
Ale ja nie wiem gdzie ona może być :c
Gilgasz.
Oj no nie wiem. A gdzie mam tą decyzję napisać? A to ja później założę, K? Jeszcze dzisiaj raczej.
Znaczy się ten, w pierwszym poście dajesz tylko ogólny opis łodzi i tak dalej, w drugim dopiero miejsce, w którym się znajduje. Wiadomo, że jakieś morze, a to w sumie bez różnicy czy w okolicach Verden, Nirgaldu czy Karak’Akes.
Jak to bez różnicy? I w jaki sposób mam to napisać? Tak normalnie, łódź jest na morzu czy w jakichś gwiazdkach czy z // czy jak?
Zobacz na tematy, jakie założyli użytkownicy, tam masz przykłady. No, może nie wszystkie, co większość.
We fregacie żywcem czegoś takiego w drugim poście nie było chyba a inne łodzie to nie wiem gdzie znaleźć.
Ja tylko sugeruję jak to może wyglądać.