Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Akcept.
Też coś można dodać?
W sensie?
Postać?
To nie jest odpowiedzią na moje pytanie, ale najpierw przeproś, to pogadamy.
Ej a po co mam tą historię wgl ulepszać??? Hmmmm??? Cośtam dopisałem
Ej a po co mam tą historię wgl ulepszać??? Hmmmm???
Cośtam dopisałem
Sztyk: Akcept. Vader: To była odpowiedź. Zgodziłem się i w ogóle. No i ten, ku*wa przepraszam, choć nie wiem za co. Oke?
To teraz mam se zrobić temat z łodzią? Tak? Czy jak? A w którym miejscu ta łódź będzie na starcie?
Będzie tam, gdzie będziesz chciał. No i tak, załóż temat.
Ale ja nie wiem gdzie ona może być :c
Gilgasz.
Oj no nie wiem. A gdzie mam tą decyzję napisać? A to ja później założę, K? Jeszcze dzisiaj raczej.
Znaczy się ten, w pierwszym poście dajesz tylko ogólny opis łodzi i tak dalej, w drugim dopiero miejsce, w którym się znajduje. Wiadomo, że jakieś morze, a to w sumie bez różnicy czy w okolicach Verden, Nirgaldu czy Karak’Akes.
Jak to bez różnicy? I w jaki sposób mam to napisać? Tak normalnie, łódź jest na morzu czy w jakichś gwiazdkach czy z // czy jak?
Zobacz na tematy, jakie założyli użytkownicy, tam masz przykłady. No, może nie wszystkie, co większość.
We fregacie żywcem czegoś takiego w drugim poście nie było chyba a inne łodzie to nie wiem gdzie znaleźć.
Ja tylko sugeruję jak to może wyglądać.
BO chyba tę Fragetę założył GM, nie gracz. Znaczy gracz, ale wtedy był GMem. Statek FD‐Goda zobacz.(nie pamiętam jak się pisało jego nick).
Nie wiem jak stary to temat i nie chce mi się szukać. Kupa1001 pisze:Ja tylko sugeruję jak to może wyglądać. A ja dalej nie wiem jak mam to zrobić żeby było dobrze a nie źle.
Nie wiem jak stary to temat i nie chce mi się szukać.
Kupa1001 pisze:Ja tylko sugeruję jak to może wyglądać.
A ja dalej nie wiem jak mam to zrobić żeby było dobrze a nie źle.