Karta Postaci
-
-
-
-
-
Kuba1001
Zmień kościół na świątynię, żeby było bardziej tematycznie, wywal Upiory, które są zdecydowanie ze zbyt wysokiej półki jak na start, a przede wszystkim zmień nazwisko, bo mamy tu już łowcę potworów pracującego dla Krzyżowców Argentu, który je nosi i byłoby tak trochę niezręcznie… Poza tym ten ekwipunek dość kusy. Historia też do poprawy, o ile w świecie gry wszystko jak najbardziej może być tajemnicą dla przeciętnych zjadaczy chleba i nie tylko, to ja chciałbym wiedzieć na ten temat wszystko.
-
-
-
Kuba1001
Wojownik:
Polecam sprawdzić pewien pożyteczny temat by Rafael i zastanowić się samemu, bo to nie jest takie trudne, jakby się mogło wydawać.
Ether:
Historia zdecydowanie za krótka, Homunkulusów tutaj nie ma, więc albo wywalasz, albo siadasz i wrzucasz je do Bestiariusza, bo innych opcji nie ma.
Halflingów również tutaj nie mamy, stosuje się określenie Hobbit lub Niziołek. -
Wojownik_Orkow001
Kościół stał się świątynią. Dopisałem na początku ważne informacje o rodzie które mogą się przydać, ród został zmieniony na Von Necrarch, upiory znikły, rzecz która po chwili namysłu była bez sensu poleciała w dal. Co do ekwipunku to jeśli chodzi o jedzenie znajduje się ono w spiżarni i nie mam tego przy sobie, pancerz i broń raczej się zgadzają, księga też bo ma uzasadnienie w historii. Wszystko gdzieś się zmieściło. A i dodałem cmentarzysko bo nie wyobrażam sobie transportowania trójki ciał po schodach do lochu. Gdzieś znowu popełniłem oczywisty błąd?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-