Karta Postaci
-
-
-
-
-
-
-
Zeromus
Kuba1001 pisze:1. Nie ma tu Ziemi ani Piekła. Są dwa wymiary.
- Nie ma żadnego Władcy Piekła czy Demonów. A nawet jeśli to nie mógłbyś być jego synem.
- Zwierzak mi nie pasuje. Zmień.
- Zmiana wyglądu? Nie przejdzie.
- Przebywanie w Wymiarze Śmiertelników poza Pustką jest samobójstwem dla Demonów. Prędzej czy później Paladyni wytropiliby Cię i z nieukrywaną radością wtarli w grunt.
A w Plugawym Wymiarze ‐ siedlisku Demonów nie ma pałaców czy żadnych budynków poza portalami do innych wymiarów.
Popraw, a wcześniej przeczytaj Najważniejsze Informacje jeśli już tego nie zrobiłeś.
Poprawione. Zapomniałem przeczytać do końca tamtego, ale nadrobiłem zaległości. Mam nadzieję, że teraz będzie dobrze
-
-
-
-
-
-
-
wojtekrozrabiaka
Imię: Malthael (czyt. Maltael)
Nazwisko: Maslow (czyt. Masloł)
Rasa: Łak.
Pseudonim: Brak
Charakter: Mściwy, bezwzględny, pomocny.
Towarzysz: Brak
Majątek + nieruchomości: 4000 tyś. sztuk złota. Mieszka w opuszczonej świątyni w opuszczonej, zapomnianej wiosce Palermo, której nawet nie ma na mapach, a sama jest w głębi lasu.
Historia: Kiedy był niemowlakiem, został porzucony przez rodziców i przyjęty przez maga, dzięki czemu nauczył strzelać z kuszy, walczyć szablą, robić mikstury i przemieniać w czarnego tygrysa. Niestety, łowcy potworów zabili cały klan w raz z magiem, tylko on przeżył. Teraz się ukrywa w zapomnianej świątyni. Wszystkie przedmioty jakie ma, układł.
Umiejętności: Strzelanie z kuszy, przygotowanie mikstur, bieganie i zmienianie się w czarnego tygrysa.
Wady: Jest silny, ale mało precyzyjnie walczy wręcz, łatwo go przekupić, często się zamyśla, nie ma silnej woli, często odstrasza swoim wyglądem ludzi, którzy zagubili się nocą w lesie i nie ma przez to towarzysza znajomości.
Specyfikacje: Dziura w lewej dłoni na wylot.
Rodzina: Brak
**Zawód:/b] Złodziej i znachor.
Ekwipunek: Rękawice, czarna zasłona na twarz, kapelusz, 2 sztylety, szabla, kusza i 20 zatrutych strzał.
Wygląd:
Ubranie: Czarne szaty, zasłona na twarz, kaptur, czarne buty, płaszcz. -
Kuba1001
- Łak musi się w coś zmieniać. Polecam sprawdzić dwa dostępne klany i wybrać jeden z nich.
- Zalety nie równoważą wad. Bieganie po budynkach usuń.
- Mikstury i antidotum usuń. Zmniejsz też arsenał. Ciężko byłoby nosić to wszystko.
- Tu nie ma kościołów. Świątynia poświęcona Wielkim Przedwiecznym. To by przeszło.
- Historia strasznie niedopracowana. Nie masz nawet wyjaśnione skąd masz tyle złota, albo jak nabyłeś broń i umiejętności.
-
-
-
-
-