Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
maxmaxi123 pisze:Kto jest za tym, aby zwiększyć mu o 1, za wywołanie kłótni, która wkurzyła admina? Ej, ja miałem na myśli mój trolling do Vadera głównie. Co do kłótni to się nie zgadzam, to była kwestia obgadania różnych aspektów PBF’a.
maxmaxi123 pisze:Kto jest za tym, aby zwiększyć mu o 1, za wywołanie kłótni, która wkurzyła admina?
Ej, ja miałem na myśli mój trolling do Vadera głównie.
Co do kłótni to się nie zgadzam, to była kwestia obgadania różnych aspektów PBF’a.
Muszę się wypowiadać czy jednak sami sobie wszystko wyjaśniliście?
Nie, chcę zwiększenie ostrzeżenia z tym opi**alaniem do 1 i dodatkowe 1 za wkuwianie Vadera z tymi postaciami. Chyba.
Może porostu zrób autobana i spie**ol z grupy
Zgłaszam skargę na Fisto za nakłanianie do “spi***alania stąd”.
.
Poszło 0,5, dajcie mi wreszcie święty spokój.
(Możesz usunąć mój post wyżej? Nie wyszło jak chciałem… :c)
Daj to jedno ostrzeżenie za trolling chociaż. Dyscyplina powinna być, moim zdaniem.
Daj to jedno ostrzeżenie za trolling chociaż.
Dyscyplina powinna być, moim zdaniem.
Wedle życzenia.
Hm, nie powinienem mieć tego więcej?
Tak w sumie to ten… Dlaczego za wulgaryzmy dajesz tylko po “połóweczce”, a mnie za nazwanie kogoś błędem od razu dałeś całe, jedno ostrzeżenie? Jeszcze by to chociaż była cała, jedna flaszka, a nie takie coś…
Vader: Zliczyłem i się nie pomyliłem, ale jeśli się postarasz… Rafael: Obrażenie gracza ‐ ostrzeżenie. Zauważ, że każdy tak ma.
Wyrzucimy z gry Naczelnego?
Ja się ciekawię, czemu Kuba dalej tego nie zrobił.
Ja bym go nie wyrzucił. Ja bym go W Y P I N K O L I Ł
Ja bym go nie wyrzucił.
Ja bym go
W Y P I N K O L I Ł
Vader0PL pisze:Wyrzucimy z gry Naczelnego? Jakieś podstawy? Ja odpowiedziałem na twoje zarzuty na Czacie.
Vader0PL pisze:Wyrzucimy z gry Naczelnego?
Jakieś podstawy? Ja odpowiedziałem na twoje zarzuty na Czacie.
Wyrzućmy go, jest × denerwujący × napastliwy × agresywny × robi spam × robi wokół siebie szum Dodatkowe argumenty × więcej osób się zgadza
Niech się wypowie do końca na Czacie, czyżby zbrakło mu teraz argumentów?
Usuwaj, nim jakieś znajdzie!