Skargi, bany i reszta katowskich spraw.
-
Abbei_The_Toy_Maker
Naczelny pisze:Napastliwość i agresja to jakieś nowości na Czacie? A sprzeczki Bilolusa z Vaderem, które zostały skwitowane (czy to było adekwatne do ich ostrego słownictwa) jedynie paroma ostrzeżeniami? A wzmianki właściciela i nazywanie konstruktywnych uwag wku*wianiem i truciem dupy? A Vader, który każe wychodzić?
Robię wokół siebie szum, ponieważ używam konstruktywnej krytyki. Bez tego “szumu” nie ma dyskusji. Chyba. Jeśli się atakuje tak rozległe tematy w działalności grupy, to zwykle szum jest. I to na publicznym czacie. A sama atencyjność tego nie jest łamaniem regulaminu. Bo jej stutki coś wnoszą.Nie należysz do społeczności pbfa i zniechęcasz do siebie zachowaniem. Sprzeczki Vadera i Bilo, w które nie wnikam, to nie sprzeczki dwóch nowicjuszy, co myślą, że zjedli wszystkie rozumy. Nie potrafisz kreować kontruktywnej krytyki i nie szanujesz jej członków, obrażasz ludzi, których nie znasz. Wtrącasz się w sens świata przedstawionego i naginasz konkretne reguły wymienione przez Kubę. Obrażasz mnie i innych, walcząc o ostatnie słowo w kłótni właściwie nie wartej niczego. Nie zamierzałam się w całe twe tałatajstwo wtrącać, ale najwyraźniej trzeba. Brakuje ci szacunku i zrozumienia. Nikt cię tu nie trzyma. Miałam o tobie lepsze zdanie. Stać cię na więcej.
-
Naczelny
Po interpunkcji Bilolusa trudno było wywnioskować coś innego. Jak na standardy PBF’ów.
Gdzie naginałem jakieś reguły? To były po prostu usterki, które znalazłem w fabule. Chociażby to, że taki Vader rzeczywiście jest tu starym wyjadaczem i znajomym Kuby mając jakieś konkretne przywileje. To źle działa na ogół PBF’a. I ludzie to widzieli. Moją argumentację. Czytali.
Kłótnia jest warta zadufania w sobie osób, którzy tu są. Wy traktujecie Elarid jako zbiorowisko kolesiostwa a nie pełnoprawny PBF. I dlatego dałem rady Kubie żeby tak nie było. -
-
-
-
Kuba1001
Jakie rady? Chyba coś mi umknęło podczas tego obrzucania gównem mnie i moich grup, Vadera i Bilolusa oraz ich postaci, wykłócania się o to jak działa moja organizacja w moim uniwersum i wkuwiania.
Nie próbuj mi nawet powiedzieć, że spamowanie chjowymi Kartami podchodzącymi niekiedy pod trolling i robienie ich na odpie**ol, byleby mieć więcej postaci niż Vader i coś udowodnić sobie lub komuś (tudzież połechtać ego, nie wiem), a także trucie dupy na PW jakimiś bezsensownymi postami (czy ja i Vader się znamy, że Vader naprawdę nie ma znajomych, jakieś screeny z komentarzy, łańcuszki, w których, między innymi, gówno zmieszane z wymiocinami (czy jakoś tak)>Oskad nie jest wku*wianiem, bo jest. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
Proszę się ode mnie odpierdzielić łaskawie bo mam obecną wymianę zdań w sferze “nie obchodzi mnie to”.Jak wam pasuje to możecie się obrzucać gównem i wulgaryzmami (Chociaż bulorwas jak dla mnie zaczyna prezentować poziom poniżej oczekiwanego ‐ naprawdę sądzisz, że używanie tylu wulgaryzmów uczyni twoje wypowiedzi “bardziej cool”?), mnie w to proszę nie mieszać.
-
-
-
bulorwas
Rafael_Rexwent pisze:(Chociaż bulorwas jak dla mnie zaczyna prezentować poziom poniżej oczekiwanego ‐ naprawdę sądzisz, że używanie tylu wulgaryzmów uczyni twoje wypowiedzi “bardziej cool”?), mnie w to proszę nie mieszać.
Rafałek, ty się już po niektórych moich akcjach nie przyzwyczaiłeś, że lubię sobie porzucać ku*wami? Więcej się po tobie spodziewałem.
-