Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Dlaczego naczelny za znacznie więcej przewinień otrzymał mniej ostrzeżeń niż ja?
Bo tyle mu do bana brakowało. Po co dawać nadmiar?
Jak wyżej.
Mmm, a ja już za to nie dostałem ostrzeżenia? W sensie wydaje mi się, że tylko raz mu coś napisałem, o autobanie
Fisto pisze:Może porostu zrób autobana i spie**ol z grupy W sensie, jestem trochę na kacu i mogłem coś przeoczyć, ale wydaje mi się, że dostałem w sumie 1,5 bana za to jedno
Fisto pisze:Może porostu zrób autobana i spie**ol z grupy
W sensie, jestem trochę na kacu i mogłem coś przeoczyć, ale wydaje mi się, że dostałem w sumie 1,5 bana za to jedno
Dostałeś jedno ostrzeżenie, jak inni, połówkę nagrabiłeś sobie wcześniej.
Fisto pisze:Może porostu zrób autobana i spie**ol z grupy Naczelny pisze:Zgłaszam skargę na Fisto za nakłanianie do “spi***alania stąd”. Kuba1001 pisze:Poszło 0,5, dajcie mi wreszcie święty spokój. W sensie to było ostatnie.
Naczelny pisze:Zgłaszam skargę na Fisto za nakłanianie do “spi***alania stąd”.
Kuba1001 pisze:Poszło 0,5, dajcie mi wreszcie święty spokój.
W sensie to było ostatnie.
Poprawione.
Jako jedna z ważnych “mord” w tej grupie domagam się głosowania w sprawie wyrzucenia Kazute.
Warum?
Powód zbędny.
O ch*j tu znowu chodzi?
Ponawiam pytanie.
Vadur czuje się zagrożony
Coś mi mówi, że znowu ma Te Dni.
Domagam się głosowania w sprawie zbanowania Kazute.
Podaj powod, aby glosowanie mialo sens. xD
Argumenty?
Kazute pisze:Argumenty?