Czat
-
Miejsce do rozmów o wszystkim i o niczym poza grą.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Kuba1001 pisze:Na początku nikogo nie zabiję.
Tak właściwie to jeśli każda z waszych pierwszych (głównych) postaci będzie miała określoną fabułę to może żadna nie zginie… Ale nadal się zastanawiam.Fajnie by było jakbyś jednak kogoś zabił, zawsze lepiej jak ktoś umiera niżeli jest nieśmiertelny.
Nawet moją postać ja chcesz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Konto usunięte
Czytam.I sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, jakbyś chciał zrobić taki Twój duży PBF to byś ludzi jeszcze bardziej podzielił.Po co robić taki “duży” PBF o jakim mówiłeś skoro i tak nie każdy będzie w nim grał?Nie da się zrobić takiego dużego PBF o, którym mówisz. :v
Ja na przykład gram w kilku PBF na raz, o innych tematykach i bardziej mi się to podoba niż wielki PBF o jednej tematyce. -
-
Konto usunięte
Och, nie doczytałem o tej tematyce, mój błąd. ;‐;
Choć i tak, ludzie mają inne pomysły.Ja jakbym miał zrobić PBF fantasy to wyglądałby o niebo inaczej niż ten, więc może Kubie lub Tobie by się nie spodobał i byście w nim nie grali.Może jest ta sama tematyka, ale niektóre rzeczy/sprawy się różnią.Mnie się podoba Twój pomysł, ale nie wszystkim może się to podobać. -
Konto usunięte
www.bestiarium.pl/index.php
Masz Kuba, może czerpać z tego :v
Dzięki temu będzie więcej potworów -
-
-
-
ghostarcher
FD_God pisze:Dlatego jak coś tworzyć to warto też zapytać potencjalnych graczy, żeby dowiedzieć się czego chcą poprzez taki przykładowy temat organizacyjny, gdzie każdy zamieszczałby jakiś plan czy swoją wizję i ostatecznie wybierałoby się coś ze wszystkiego.
Dobry pomysł, będę wyszukiwał wszystkich członków i się każdego pytał, to preciz mi zajmie jedynie tyle co zrobienie 5 różnych grup…
-
Kuba1001
Ghost wiesz czemu usunąłem wszystkie posty w temacie, w którym zacząłeś?
Po pierwsze nic nie wspomniałeś o orkach, którzy Ci towarzyszyli i o wargu więc formalnie ich nie masz ;‐;
Jeśli chcesz koniecznie napaść na to miasto w taki sposób to najpierw musisz znaleźć wyżej wymienione boty.
I nie GM ‐ uj sam siebie. Powinieneś napisać, np. tak:
Ork dotarł pod bramę miasta i zastanawiał się jak wejść.
Rozumiesz? -
-
-
-
FD_God
ghostarcher pisze:Dobry pomysł, będę wyszukiwał wszystkich członków i się każdego pytał, to preciz mi zajmie jedynie tyle co zrobienie 5 różnych grup…
A kto każe ci to robić? Twoim zadaniem jest stworzenie tematu gdzie każdy mógłby dobrowolnie wyrazić swoją opinię w postaci tego co mogłoby się znaleźć w grupie, ty tylko byś to wszystko podsumował i wybrał co lepiej pasuje w przypadku kolizji powiedzmy dwóch opisów tej samej rasy.