Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Sanskryt ma swoją grupę od stycznia. Na status najlepszego, bądź legendarnego musi troochę poczekać.
Nie mam żadnej konkurencji, wszystkie strategie zdechły bądź pozostały porzucone, więc z automatu Kerus jest najlepszy :V
marmolady fiu fiu
KrzyzBobr już wypowiedział nazwę legendy, więc nic nie muszę dodawać.
Vader0PL pisze:KrzyzBobr już wypowiedział nazwę legendy, więc nic nie muszę dodawać. Nie uwzględniam grup, które zostały usunięte i nie ma ich na jeja, czyli tzw. trupów.
Vader0PL pisze:KrzyzBobr już wypowiedział nazwę legendy, więc nic nie muszę dodawać.
Nie uwzględniam grup, które zostały usunięte i nie ma ich na jeja, czyli tzw. trupów.
A ile legend pozostaje żywych?
Vader0PL pisze:A ile legend pozostaje żywych? Kerus, koniec rozmowy, dziękuje :V
Vader0PL pisze:A ile legend pozostaje żywych?
Kerus, koniec rozmowy, dziękuje :V
Można tak uznać, gdy będzie miał trochę więcej na karku, niż ok. 5 miesięcy :V
Czas nie gra tu roli tylko osiągnięcia, a samo ukończenie gry jest warte więcej niż tysiąc słów :V Kerus, warty więcej niż tysiąc słów.
A poza tym “najlepszy” i “legendarny” to Kerus ma coś więcej do zaoferowania?
KrzyzBobr pisze:marmolady fiu fiu jak śmiesz
KrzyzBobr pisze:marmolady fiu fiu
jak śmiesz
Vader0PL pisze:A poza tym “najlepszy” i “legendarny” to Kerus ma coś więcej do zaoferowania? “Oryginalność” :V
Vader0PL pisze:A poza tym “najlepszy” i “legendarny” to Kerus ma coś więcej do zaoferowania?
“Oryginalność” :V
Każdy PBF jest oryginalny. W mniejszym, lub w większym stopniu.
Czas napisać do Bożydara, ożywił Serrivę może i da sprowadzić Marmolady do żywych.
Wątpię, za dużo czasu minęło i już nie raz go o to proszono.
Spokojnie Wejder, ja mam swoje wpływy ‐ jak myślisz dlaczego zostałem właścicielem Marmolad jeszcze za życia Marmolady ‘‐’ ?
Używając ulubionej emotki MASUA widzę, że jesteś w stanie zrobić wszystko.
Cesarstwo Bobrów jako potęga naukowa. Ah… i współpraca z vaderem. Stare, dobre czasy.
I tak najbardziej lubiłem sezon, w którym grałem najmniejszym i jednocześnie najpotężniejszym gospodarczo państwem.
SKOŃCZYŁEM MOJĄ KARTĘ