Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Vader0PL pisze:KrzyzBobr już wypowiedział nazwę legendy, więc nic nie muszę dodawać. Nie uwzględniam grup, które zostały usunięte i nie ma ich na jeja, czyli tzw. trupów.
Vader0PL pisze:KrzyzBobr już wypowiedział nazwę legendy, więc nic nie muszę dodawać.
Nie uwzględniam grup, które zostały usunięte i nie ma ich na jeja, czyli tzw. trupów.
A ile legend pozostaje żywych?
Vader0PL pisze:A ile legend pozostaje żywych? Kerus, koniec rozmowy, dziękuje :V
Vader0PL pisze:A ile legend pozostaje żywych?
Kerus, koniec rozmowy, dziękuje :V
Można tak uznać, gdy będzie miał trochę więcej na karku, niż ok. 5 miesięcy :V
Czas nie gra tu roli tylko osiągnięcia, a samo ukończenie gry jest warte więcej niż tysiąc słów :V Kerus, warty więcej niż tysiąc słów.
A poza tym “najlepszy” i “legendarny” to Kerus ma coś więcej do zaoferowania?
KrzyzBobr pisze:marmolady fiu fiu jak śmiesz
KrzyzBobr pisze:marmolady fiu fiu
jak śmiesz
Vader0PL pisze:A poza tym “najlepszy” i “legendarny” to Kerus ma coś więcej do zaoferowania? “Oryginalność” :V
Vader0PL pisze:A poza tym “najlepszy” i “legendarny” to Kerus ma coś więcej do zaoferowania?
“Oryginalność” :V
Każdy PBF jest oryginalny. W mniejszym, lub w większym stopniu.
Czas napisać do Bożydara, ożywił Serrivę może i da sprowadzić Marmolady do żywych.
Wątpię, za dużo czasu minęło i już nie raz go o to proszono.
Spokojnie Wejder, ja mam swoje wpływy ‐ jak myślisz dlaczego zostałem właścicielem Marmolad jeszcze za życia Marmolady ‘‐’ ?
Używając ulubionej emotki MASUA widzę, że jesteś w stanie zrobić wszystko.
Cesarstwo Bobrów jako potęga naukowa. Ah… i współpraca z vaderem. Stare, dobre czasy.
I tak najbardziej lubiłem sezon, w którym grałem najmniejszym i jednocześnie najpotężniejszym gospodarczo państwem.
SKOŃCZYŁEM MOJĄ KARTĘ
Vader0PL pisze:I tak najbardziej lubiłem sezon, w którym grałem najmniejszym i jednocześnie najpotężniejszym gospodarczo państwem. Szwajcaria?
Vader0PL pisze:I tak najbardziej lubiłem sezon, w którym grałem najmniejszym i jednocześnie najpotężniejszym gospodarczo państwem.
Szwajcaria?
Można to tak nazwać. Tylko oczywiście nazwa była inna i kraj znajdował się nad oceanem.
Tzn. Imperium. Ale największym rakiem marmolad i tak był Zakątek mroku i Nekropol :v
Tzn. Imperium.
Ale największym rakiem marmolad i tak był Zakątek mroku i Nekropol :v
Ma sens