Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Cesarstwo Bobrów jako potęga naukowa. Ah… i współpraca z vaderem. Stare, dobre czasy.
I tak najbardziej lubiłem sezon, w którym grałem najmniejszym i jednocześnie najpotężniejszym gospodarczo państwem.
SKOŃCZYŁEM MOJĄ KARTĘ
Vader0PL pisze:I tak najbardziej lubiłem sezon, w którym grałem najmniejszym i jednocześnie najpotężniejszym gospodarczo państwem. Szwajcaria?
Vader0PL pisze:I tak najbardziej lubiłem sezon, w którym grałem najmniejszym i jednocześnie najpotężniejszym gospodarczo państwem.
Szwajcaria?
Można to tak nazwać. Tylko oczywiście nazwa była inna i kraj znajdował się nad oceanem.
Tzn. Imperium. Ale największym rakiem marmolad i tak był Zakątek mroku i Nekropol :v
Tzn. Imperium.
Ale największym rakiem marmolad i tak był Zakątek mroku i Nekropol :v
Ma sens
Polecam plejza heheszki
A to zupełnie inny rodzaj PBF’a.
Reklama bardzo chamska iksde
Jak ożywi się Marmolady to dopiero wtedy zacznie się zabawa.
Ściągaj Aliena i robimy comeback.
ja jedynie wiem że nie powinienem wiedzieć nic o marmoladach jeśli chcę mieć jakiekolwiek strzępki zdrowia psychicznego
Alien odszedł z Jeja na długo, albo i na stałe, po prostu ma dość strony. Nawet Zapomniany Front mi oddał, ale tylko na przechowanie, może wróci. Ale jeśli wróci, to na pewno nie dla Marmolad :V
Gościu, to że mój pbf to dla ciebie plejz, bo odje**łeś pajacerkę gaming to nie moja wina.
Jaka cebula. Ja ci reklamę robię i jeszcze narzekasz.
To ja zaczynam w temacie który zrobiłem tak?
To się zgadza, Degant.
Nie proszę o reklamy.
Bo Elarid i Belorith mają tych samych graczy? :V