Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ma sens
Polecam plejza heheszki
A to zupełnie inny rodzaj PBF’a.
Reklama bardzo chamska iksde
Jak ożywi się Marmolady to dopiero wtedy zacznie się zabawa.
Ściągaj Aliena i robimy comeback.
ja jedynie wiem że nie powinienem wiedzieć nic o marmoladach jeśli chcę mieć jakiekolwiek strzępki zdrowia psychicznego
Alien odszedł z Jeja na długo, albo i na stałe, po prostu ma dość strony. Nawet Zapomniany Front mi oddał, ale tylko na przechowanie, może wróci. Ale jeśli wróci, to na pewno nie dla Marmolad :V
Gościu, to że mój pbf to dla ciebie plejz, bo odje**łeś pajacerkę gaming to nie moja wina.
Jaka cebula. Ja ci reklamę robię i jeszcze narzekasz.
To ja zaczynam w temacie który zrobiłem tak?
To się zgadza, Degant.
Nie proszę o reklamy.
Bo Elarid i Belorith mają tych samych graczy? :V
Polecam plejza
Bilolus1 pisze:Czas napisać do Bożydara, ożywił Serrivę może i da sprowadzić Marmolady do żywych. No cóż. Chyba pora powoli wracać do PBF’ów, eh. Ja mogę ściągnąć Aliena jak chcecie, mam go na Steam.
Bilolus1 pisze:Czas napisać do Bożydara, ożywił Serrivę może i da sprowadzić Marmolady do żywych.
No cóż. Chyba pora powoli wracać do PBF’ów, eh. Ja mogę ściągnąć Aliena jak chcecie, mam go na Steam.
Przebudziliście starego demona pbfów, wasze duszę zostaną przeklęte :v
Chyba nie będzie tak źle… czy będzie?
Jeśli nie grałeś w Marmolady, to nie wiesz czym są dobre PBF’y.
To kur zróbcie du urny nędzy tego pbfa, reaktywujcie te Marmolady srady czy jak to się zwało. Byleby gdzieś można było grać!