Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Teraz pytanie co się spierdzieliło
Czemu te obrazki mi się nie ładują >_>
Chyba rozumiem. Kuba poodsuwaj opisy magii o linijkę niżej, albo nawet o dwie linijki.
Sam zrobiłeś te linki, czy skorzystałeś z gotowych? Bo własnoręczne nie działają.
Z jakiegoś powodu przed dopiskiem z imigurem jest domena Jeja. Mogę to łatwo naprawić
Skopiowałem linki z imgura, gdzie wrzuciłem te arty. Jak wrzucam osobno to działają, a jak z tekstem to coś się dupczy.
Mogę stworzyć magię podniecenia? Chcę zobaczyć, jak to zilustruje RR.
EDIT: Huh, faktycznie nie działa, ale tylko te co dawałeś
Vader0PL pisze:Mogę stworzyć magię podniecenia? Chcę zobaczyć, jak to zilustruje RR. Serduszka w tle zapewne i tyle
Vader0PL pisze:Mogę stworzyć magię podniecenia? Chcę zobaczyć, jak to zilustruje RR.
Serduszka w tle zapewne i tyle
Ich habe ideę EDIT: O, już jest EDIT2: Ładne
Jusz zadziałało, paczajcie Najważniejsze Informacje :v Gratulacje mile widziane
Pod magią cienia się coś popsuło.
Jusz działa, GJ Kuba. Najlepsza chyba Magia Wrót (pozdro dla kumatych :v). A tak na poważnie to najlepiej bawiłem się przy tworzeniu Magii Śmieci, Szaleństwa i Bólu
#15 jest stanowczo za duży. Ale ja dam radę i to zrobię!
Jak za duży? Każdy ma identyczne wymiary 127x1000
Nie twoje. To, co ja robię.
Nie no, ogółem ładne, ale za magię natury to był poszczuł nieaniołem z orszakiem petr.