Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Moje bannery są prawdziwe :v
Cichaj, próbuję spór rozwiązać
FD_God pisze:Hurr durr tylko moja muzyka jest prawdziwa Płacz małych dzieci to nie muzyka, FD.
FD_God pisze:Hurr durr tylko moja muzyka jest prawdziwa
Płacz małych dzieci to nie muzyka, FD.
Dla mych uszu to muzyka .‐.
Ja tam preferuję wasz placz :^
Męskie łzy, co?
Takie mraśne :^ Szczególnie twoje, bo nie chcesz się dać poznać bożku
Sprawdź co oznacza Male tears.
Kuba, mogę zareklamować swojego PBFa jak powstanie? Co prawda po chwili umrze ale czemu by nie .‐.
FD_God pisze:Sprawdź co oznacza Male tears. W trywialny sposób wyprałeś piękną definicję tej frazy Wstydźsię po wieki wieków Niech cię limbo międzytematowe pochłonie
FD_God pisze:Sprawdź co oznacza Male tears.
W trywialny sposób wyprałeś piękną definicję tej frazy Wstydźsię po wieki wieków Niech cię limbo międzytematowe pochłonie
Nadal pyszne?
Nie zrozumiałam pytania
No czy te łzy nadal takie dobre.
Moja definicja łez nadal ma piękny dźwięk A ty jesteś zboczony :3
Moja definicja łez nadal ma piękny dźwięk
A ty jesteś zboczony :3
Jej, zrobiłem już rasy, magię i regulamin do mojego PBFa .‐. Już mam dosyć ale i tak chcę go zrobić. Jak to się dzieje?
AdvBioSys pisze:Jej, zrobiłem już rasy, magię i regulamin do mojego PBFa .‐. Już mam dosyć ale i tak chcę go zrobić. Jak to się dzieje? Jesteś nahypowany, po kilku tygodniach jak nikt nie będzie grał pewnie go porzucisz :V
AdvBioSys pisze:Jej, zrobiłem już rasy, magię i regulamin do mojego PBFa .‐. Już mam dosyć ale i tak chcę go zrobić. Jak to się dzieje?
Jesteś nahypowany, po kilku tygodniach jak nikt nie będzie grał pewnie go porzucisz :V
Zygarde pisze:Jesteś nahypowany, po kilku tygodniach jak nikt nie będzie grał pewnie go porzucisz :V Będęregularnie grać żeby obalic twoja teze xD Albo po prostu suę wtracam w rozmowę
Zygarde pisze:Jesteś nahypowany, po kilku tygodniach jak nikt nie będzie grał pewnie go porzucisz :V
Będęregularnie grać żeby obalic twoja teze xD
Albo po prostu suę wtracam w rozmowę
Nie ja pisałem tę definicje.
No dobra, nie ma o czym mówić . zmieńmy temat
Jeszcze “tylko” mauzoleum, temat na kapcie i z dwadzieścia lokacji na początek .‐.