Czat
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
Rafael_Rexwent pisze:Ja po prostu stwierdzam, że jest różnica między solidną KP w którą ktoś włożył wiele pracy, talentu i usilnych starań do dopasowania jej do uniwersum Elarid, a bieda‐pastą, która stanowi nieudolnie przerobioną pod Elarid kopię, a jej jedynymi zaletami są prostacka głupota wywołująca głupawe uczucie śmiechu oraz długość.
Co do licytacji…
Daję sześćset z kieszeni Kuby1001 :vLajf is brutal, posłuchaj sobie tego, może ci przejdzie: www.youtube.com/watch?v=kDwuRk5IUNw.
Powód tylu postaci? Chcę tutaj spróbować absolutnie wszystkiego. Wyjątkiem jest stosunek homoseksualny.
Słuchaj jeszcze RR, to nie esej, od którego zależy twoja ocena. Proszę bardzo, przebij sobie moją kartę postaci. Ale po tym, jak Kubuś podsumuje drugi rok. Dajże się nacieszyć, bo jeszcze z możliwych osiągnięć pozostaje najdłuższy post w grze :V -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
Wracając do rozmowy z KP, ja obecnie kocham to: www.youtube.com/watch?v=i92AZxL6Wl4
Choć szanuję gusta. I chyba mam coś, co doleje oliwy do ognia… -
Konto usunięte
The Living Tombstone? Pamiętam, że słuchałem go dużo jak miałem “Pony” w nick’u. Osobiście jestem aktualnie uzależniony od Powerwolf, to pierwszy zespół przy którym wszystkie piosenki mi się podobają.
A, Rafael. Vader dzięki swojej anonimowości uzyskał pewną cechę: Może być on 8‐latkiem, a może być 45‐latkiem, więc każdy rodzaj humoru do niego pasuje. -