Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Najlepszy moment z piszczącą zabawką. XD
BANAN BANAN ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
www.youtube.com/watch?v=AKbbMsvyOpo
m.youtube.com/watch?v=KAeiATpNtys m.youtube.com/watch?v=Gmf‐TW5rWiY
Zastanawiam się czy nie rzucić może takim wyjebistym spoilerem z mangi SnK.
Nie jestem zainteresowany Wolę poczekać ten rok, a może dwa
Czyli mam Ci nie zaspoilerować, bo tego nie chcesz? Understood.
Jak wrzucić filmik, tak aby nie był z linka?
Masz wszystko wyjaśnione w BBCode.
O, faktycznie. Zapomniałem, że jest tutaj jakiś spis tego bbcode’a(chociaż czasami tam zerkałem ;‐;)
https://youtu.be/vs1mXnWuHd8
To ja zacznę nowy dział na tym chatcie, chwalenie się statami. Wbiłem właśnie 15 rangę w Gwincie :v
Ja tam czekam aż gwint i tes legends będą na tele, ponieważ myszka mi nie chodzi a laptop coś wolno chodzi. Nawet M&B wolno chodzi a niedawno chodził gładko.
Już się tutaj zapytam. Ten magazyn usunąć z mapy czy tylko ze spisu budynków?
Ze spisu, możesz to wtedy czymś zastąpić.
Proszę ocenić dzieło.
Lubię ten kawałek, ale z dziwnych przyczn bardziej wolę wersję 8 i 16 bitową ;‐; edit: Chodzi o Dragonforce. Nie zauważyłem drugiej strony chatu.
Lubię ten kawałek, ale z dziwnych przyczn bardziej wolę wersję 8 i 16 bitową ;‐;
edit: Chodzi o Dragonforce. Nie zauważyłem drugiej strony chatu.
Nienawidzę jak ktoś np. o 00.01 dnia 10.1.2010 pisze, że zrobi coś jutro zapominając, że jest już 10.1 a nie 9.1 .‐.
Ten uczuć, kiedy bierzesz się za odpisywanie, otwierasz tematy w nowych oknach, klikasz ostatnie strony i widzisz już tam swoje odpisy ;‐;
Zygarde pisze:Bardziej chodzi o “cudowne leczenie” magią mutacji. Upie**oliło ci nogi? Masz nowe! Można? Można.
Zygarde pisze:Bardziej chodzi o “cudowne leczenie” magią mutacji. Upie**oliło ci nogi? Masz nowe!
Można? Można.