Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Kuba się zgodził i polecił mi zrobić takową nazwę do Magii Pustki :v
Ch*jowa. Będę ją nazywał do końca Magią Pustki.
Jakby kogoś interesowało, to robię kolejnego PBFa do oddania .‐.
Adveł, wskrzeszaj Azeph, bo to dobra grupa była. I mówiłem czemu nie będzie nazywać się Magią Pustki.
Niestety, ale niedawno miałem fazę na postapo, a teraz mam na sci‐fi.
Advuś no :c
Ta magia to czemu tak po oczach daje ;^;
A ja mam propozycję na nazwę Magii Pustki/Niebytu. Magia Próżni. Chyba, że było to już proponowane i nie przeszło.
Magia Limbo…
Lepiej to po prostu nazwać Wrotami Wymiarów, hehe
Dajcie: “Ta magia, której nie umiemy nazwać”
Nie dodawajmy tego. Proste? Proste.
Kuba1001 pisze:Nie dodawajmy tego. Proste? Proste. Wyrzuć mnie z grupy.
Kuba1001 pisze:Nie dodawajmy tego. Proste? Proste.
Wyrzuć mnie z grupy.
Kuba1001 pisze:Nie dodawajmy tego. Proste? Proste. “Magia Nie dodawajmy tego” Czemu by nie?
“Magia Nie dodawajmy tego” Czemu by nie?
Magia została dodana. Znaczy się, jeszcze nie, ale kiedyś na pewno. Po prostu z trudem odrywam się od książki by wejść na Jeja ;‐;
A co to za książka?
Trylogia Mrocznego Elfa, a dokładniej tom dziesiąty, Droga do Świtu. Niby przeczytanie dwustu siedemdziesięciu siedmiu stron brzmi abstrakcyjnie, ale czytam to drugi dzień i te dwieście dwadzieścia dwie jakoś same weszły.
Co? Trylogia ma dziesięć tomów o_O
Kazute pisze:A ja mam propozycję na nazwę Magii Pustki/Niebytu. Magia Próżni. Chyba, że było to już proponowane i nie przeszło. Moja droga Wiktorio, Magia Próżni już istnieje
Kazute pisze:A ja mam propozycję na nazwę Magii Pustki/Niebytu. Magia Próżni. Chyba, że było to już proponowane i nie przeszło.
Moja droga Wiktorio, Magia Próżni już istnieje
A ja mogę powiedzieć, że Władca Pierścieni jest niesamowito nudny. Nie moge tego dokończyć przez trzy postacie: Froda, Sama i Golluma .‐.