Czat
-
Kuba1001
AdvBioSys pisze:Ja tam mam zamiar się wziąć wreszcie za podręcznik studencki do genetyki .‐.
Chłopie, życia sobie nie marnuj, zamiast tego czytaj Sagę o Wojnie Demonów, Trylogię Mrocznego Elfa i różne Star Warsy.
Tsa, teraz przypomniało mi się, jak musiałem przeczytać Poczwarkę. Nigdy.Ku*wa.Więcej.
Ale nie podeszła mi chyba tylko dlatego, że mój mózg przesiąknięty jest fantastyką, fantastyką naukową i książkami historycznymi oraz pseudo historycznymi. -
-
-
Kuba1001
Z tego co mówisz, to przeczytałem tylko Tarkina, choć na koncie mam też Lordów Sithów, Szturmowców Śmierci, Gwiazdę Śmierci, Koniec i Początek, dwadzieścia pięć z dwudziestu sześciu książek wydanych przez Amber jako kolekcja, oddzielne dokupioną książkę Wojny Klonów. Gambit: Misja na Lanteeb oraz, również oddzielnie dokupioną, książkę Komandosi Imperium: Legion Pięćset Pierwszy.
W ogóle to tylko ja rozpaczam, że nie będzie kontynuacji Komandosów Imperium? ;‐; -
opliko95
Rafael_Rexwent pisze:Mgławica Mocy:Opowieści
Opliko dokonał cudu i przeniósł ją na ebookowe wirtualne kartki
Link do tematu w którym można pobrać to dzieło pbf’a:
mglawicamocy.pl/viewtopic.php?f=184&t=2723
(mój post z linkami do plików mobi i pub na samym dole tematu) -
-
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
Organizacje, które muszę w najbliższym czasie opisać:
Opieka Pracowników
Spółka Alchemiczno‐Handlowa
Wodne Ostrze
Szkoła Onada
Szkoła Brązowskrzydłych
Szkoła Białoskrzydłych
Szkoła Czarnoskrzydłych
Ośrodek Badawczy Technologii Wojskowej (OBTW)
Centralny Ośrodek Reprodukcji Energii (CORE)
IMP -
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
Vader0PL pisze:Gdzie ty w tym PBF’ie widzisz Imperium?
W twojej osobie XD
A tak na poważnie ‐ czemu twoja zahełmiona czerwonooczna twoja głowa nie potrafi pojąć prostej rzeczy? Magia Pustki nie mogła być tak nazwana. Proste. A ty się wykłócasz z uporem godnym Wookiego walącego łbem o kadłub Gwiezdnego Niszczyciela typu Imperial w nadziei jego przebicia. -
-