Czat
-
-
FD_God
Ocenia po jednym poście, bo tylko tyle ich jest. Jego jedyna wada to zwyczajnie bycie dobrą osobą (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), jego moce są dosłownie z dupy (Och, przecież on walczył z ARCYMISTRZAMI w danej dziedzinie, przecież mając jedynie magię dusz z łatwością, by takich pokonał). Jego powinni paladyni zdezynfekować na miejscu za używanie magii ciemności oraz za zabicie arcymistrza światła, w końcu ma skądś jego duszę, a one nie rosną na drzewach.
-
Angel_Kubixarius
FD_God pisze:Ocenia po jednym poście, bo tylko tyle ich jest. Jego jedyna wada to zwyczajnie bycie dobrą osobą (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD), jego moce są dosłownie z dupy (Och, przecież on walczył z ARCYMISTRZAMI w danej dziedzinie, przecież mając jedynie magię dusz z łatwością, by takich pokonał). Jego powinni paladyni zdezynfekować na miejscu za używanie magii ciemności oraz za zabicie arcymistrza światła, w końcu ma skądś jego duszę, a one nie rosną na drzewach.
On podje**l dusze mistrzowi swiatla ? Dawaj naje*iemy mu XD
-
-
Vader0PL
FD, szukasz dziur w całym. Kuba dodał NPC, który wcale nie ma wad i źadnefo problemu nie miałeś
Ale Kuba to właściciel, on może!1!!1
Może, ale ja nie dostałem zakazu. W końcu on steruje postacią, nie ja :V
Magia Dusz jest magią słabą? Lol, nie. A po zdobyciu jednej magii mógł jej użyć do zdobycia następnej itd.
Nie napisałem KIEDY zrobił to przy Paladynach, a jedynie KIEDY zabił arcymistrza. A Paladyni to tylko paladyni, raczej w przyszłość nie patrzą. Jedynym małym problemem jest ta z paladynami, ale mogę to wytłumaczyć tak: Zrobił żart nowicjuszom :VDziwne zabronić dodania postaci, o której informacje przewalają się w tematach, w opisach frakcji i innych NPC :V
-
-
FD_God
To teraz porównaj sobie ich umiejętności do tego Gastera, wypadają przy nim dosyć cienko. W dodatku skoro znał tylko magię Dusz to skąd wyuczył się jakichś trzech nieznanych, może zabił ich arcymistrzów? Ta magia, która zapewniła mu moc nie dawałaby mu żadnej przewagi w walce, arcymistrz czegokolwiek przerobiłby go na proch, a on nawet nie byłby w stanie nic z tym zrobić.
-
Vader0PL
Widzę, że muszę powtórzyć. Gaster jest neutralny, natomiast tamten NPC jest po ustalonej stronie konfliktu. Mniejsza, że Gaster nie musi być nigdy spowodowany do walki, przez co nie stanowi zagrożenia :V (Debil pewnie się znajdzie, co ruszy na niego z nożem do masła).
Zapominasz, że jest Polomonem, jednym z najwybitniejszych i najmądrzejszych. Przy zdobytych już umiejętnościach zwiększa szansa na odkrywanie nowych magii.
Dziwne, że decydujesz, jak silna Magia Dusz może być :V -
-
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
Ofca
No cóż, obrażasz teraz Właściciela, nie mnie. Pozostawię to tobie i mu.FD_God
Nazwa taka jaka jest. Chyba że dla ciebie lepiej brzmi Magia Mózgowa :V
Umożliwia to, co pojawiło się w opisie Magii. Jeżeli może przywrócić kogoś do życia, to dlaczego nie może zadziałać to w drugą stronę?
Ilość magii jest konieczna co do całości badań i eksperymentów podejmowanych w CORE, oraz tego, co już zaplanowałem. Po części z Kubą. -
-
Vader0PL
A w zamian przerobisz wszystkie opisy, gdzie pada choć jedno słowo “Gaster” i w zaproponujesz na równi postać potrzebną do rozwoju grupy?
Użytek naukowy, nie bojowy.
Wiesz, może i twoje postacie nie będą miały okazji się z nim spotkań, ale już taki Bilolus, czy ktoś, kto będzie grał w takim rejonie… No cóż. Pożytek jest, ale trzeba zobaczyć to z innej strony. Ciekawe, że do innych “podobnozapychaczy” nie miałeś takiego problemu. -
-