Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Edytuj. Posty.
FD_God pisze:Edytuj. Posty. wiedziałem że ktoś się przywalii
FD_God pisze:Edytuj. Posty.
wiedziałem że ktoś się przywalii
albert1005 pisze:Ja stawiam ze Lucyfer jest najsilniejszy Wątpię, pewnie dlatego, że nie ma tu nikogo takiego.
albert1005 pisze:Ja stawiam ze Lucyfer jest najsilniejszy
Wątpię, pewnie dlatego, że nie ma tu nikogo takiego.
Kuba1001 pisze:Wątpię, pewnie dlatego, że nie ma tu nikogo takiego.
hejka pytanie do was czy jeśli jestem wikołakiem to mam szansę dołączyć do armii paktu trzech ( czterech ) armii bo wilkołaki są złe tak?
Najpierw przeżyj.
no muszę zwiewać od Ciebie zuelniku jeden
Najpierw to się wydostań.
Vader0PL pisze:Najpierw to się wydostań. forma wilkołaka tak poza tym gdzies pewnie jest tam mój wielki i Cię pogryzie
Vader0PL pisze:Najpierw to się wydostań.
forma wilkołaka tak poza tym gdzies pewnie jest tam mój wielki i Cię pogryzie
albert1005 pisze:forma wilkołaka tak poza tym gdzies pewnie jest tam mój wielki i Cię pogryzie Dajesz na solo z moim bohaterem :V
albert1005 pisze:forma wilkołaka tak poza tym gdzies pewnie jest tam mój wielki i Cię pogryzie
Dajesz na solo z moim bohaterem :V
wielki wilkor *
Rafael_Rexwent pisze:Dajesz na solo z moim bohaterem :V gdzie mogę go spotkać?
Rafael_Rexwent pisze:Dajesz na solo z moim bohaterem :V
gdzie mogę go spotkać?
albert1005 pisze:gdzie mogę go spotkać? Siedzi sobie w karczmie w Gilgasz. Fajnie by wyglądał taki sparing wilkołak vs wielki Tygrys
albert1005 pisze:gdzie mogę go spotkać?
Siedzi sobie w karczmie w Gilgasz. Fajnie by wyglądał taki sparing wilkołak vs wielki Tygrys
opancerzony wilkołak mój armor jest magiczny i się może rosnrosnac
Rafael_Rexwent pisze:Siedzi sobie w karczmie w Gilgasz. Fajnie by wyglądał taki sparing wilkołak vs wielki Tygrys mogę Cię prosić o kartę tego bohatera ? będę znał słabości heu heu heu
Rafael_Rexwent pisze:Siedzi sobie w karczmie w Gilgasz. Fajnie by wyglądał taki sparing wilkołak vs wielki Tygrys
mogę Cię prosić o kartę tego bohatera ? będę znał słabości heu heu heu
Poszukaj sobie w temacie z kp. Jak będzie taka długa i ciekawie napisana, to znaczy że to ta :V
a tak właściwie jakiej rasy jest twoja postać
Jak pisał o tygrysie to pewnie jest łakiem.
albert1005 pisze:mogę Cię prosić o kartę tego bohatera ? będę znał słabości heu heu heu Psssst wiedza gracz =/= wiedzy postaci ;v
albert1005 pisze:mogę Cię prosić o kartę tego bohatera ? będę znał słabości heu heu heu
Psssst wiedza gracz =/= wiedzy postaci ;v
albert1005 pisze:opancerzony wilkołak mój armor jest magiczny i się może rosnrosnac Nie opisałeś tego w KP, więc tego nie masz.
albert1005 pisze:opancerzony wilkołak mój armor jest magiczny i się może rosnrosnac
Nie opisałeś tego w KP, więc tego nie masz.