Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
takie pytanie jak myślicie doczekamy się powrotu Melkisa ?
Rafael_Rexwent pisze:Jeśli chcesz się ze mną męczyć to nie mam nic przeciwko ^^ Chociaż mój teren GMowania obejmuje wyłącznie Mroczną Kopalnię i to o ile się zgodzi Kube. ja idę stworzyć Twojego męczennika
Rafael_Rexwent pisze:Jeśli chcesz się ze mną męczyć to nie mam nic przeciwko ^^ Chociaż mój teren GMowania obejmuje wyłącznie Mroczną Kopalnię i to o ile się zgodzi Kube.
ja idę stworzyć Twojego męczennika
albert1005 pisze:takie pytanie jak myślicie doczekamy się powrotu ** Melkisa** ? Kto to?
albert1005 pisze:takie pytanie jak myślicie doczekamy się powrotu ** Melkisa** ?
Kto to?
widzę nie czytało soe obowiązkowej lektury
odwołuje Cię do kronik eldaru
Proszę, wyrzućcie go
AdvBioSys pisze:Proszę, wyrzućcie go za co ?
AdvBioSys pisze:Proszę, wyrzućcie go
za co ?
albert1005 pisze:odwołuje Cię do kronik eldaru Pierwsze słyszę o tych kronikach. Jaki związek ma postać z tych kronik, do Elarid?
albert1005 pisze:odwołuje Cię do kronik eldaru
Pierwsze słyszę o tych kronikach. Jaki związek ma postać z tych kronik, do Elarid?
maxmaxi123 pisze:Pierwsze słyszę o tych kronikach. Jaki związek ma postać z tych kronik, do Elarid? Kuba1001 w temacie Kroniki Elarid pisze:Nazwano ich Pradawnymi. Pradawnych było Dwunastu ‐ Aris,Turin, Gos, Czaker, Filt, Hamos, Mitter, Barus, X’ting, Loreg, Zark i Melkis.
maxmaxi123 pisze:Pierwsze słyszę o tych kronikach. Jaki związek ma postać z tych kronik, do Elarid?
Kuba1001 w temacie Kroniki Elarid pisze:Nazwano ich Pradawnymi. Pradawnych było Dwunastu ‐ Aris,Turin, Gos, Czaker, Filt, Hamos, Mitter, Barus, X’ting, Loreg, Zark i Melkis.
Kroniki Elarid ‐ o powstaniu ras kontynentów i Religi to jest pełny tytuł
To " Eldaru" mnie zmyliło.
Rafael_Rexwent pisze: okej ja idę robić tego wojaka męczennika do mrocznej kopalni nie będzie za op edit : jakiej rasy ma być ta postać?
Rafael_Rexwent pisze:
okej ja idę robić tego wojaka męczennika do mrocznej kopalni nie będzie za op
edit : jakiej rasy ma być ta postać?
Wow, za niedługo 50 tysięcy wiadomości będzie.
Najśmiszniejsze jest to, że teoretycznie z Mrocznej Kopalni da się wyjść żywym :V Tylko trzeba myśleć i nie odwalać głupot.
Największy jejowy PBF :V Obstawiamy, kto wygra walkę Wilkołak kontra Mag?
Największy jejowy PBF :V
Obstawiamy, kto wygra walkę Wilkołak kontra Mag?
Patrząc na doświadczenie graczy z pbf’ami, stawiam na maga.
Mag. To chyba oczywiste. ;^ A co do postaci do kopalni, Rafiq, to już tylko kwestia tego, czy Nasz Wielki Pan i Władca się zgodzi. Oraz moich chęci do tworzenia karty postaci. ^^
Mag. To chyba oczywiste. ;^
A co do postaci do kopalni, Rafiq, to już tylko kwestia tego, czy Nasz Wielki Pan i Władca się zgodzi. Oraz moich chęci do tworzenia karty postaci. ^^
Zależy jaki mag i jaki wilkołak :V Mag który nie zna niczego przydatnego w walce przegra…
opliko95 pisze:Zależy jaki mag i jaki wilkołak :V Mag który nie zna niczego przydatnego w walce przegra… zobaczycie jak co rozwale strzelając z kusza sie zdrwdziłes
opliko95 pisze:Zależy jaki mag i jaki wilkołak :V Mag który nie zna niczego przydatnego w walce przegra…
zobaczycie jak co rozwale strzelając z kusza sie zdrwdziłes
Czy ty komunikować się Polski?